sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Leijonat A-poolissa Sastamalassa 31.1.2015

Edellinen turnaus nosti Leijonat A-pooliin. Kokonaisuutena odotukset oli korkealla edellisen turnauksen loistavien näyttöjen ansiosta.
Vammalaan lähti koko joukkue, Ossi, Samppa, Ville, Jimi ja Roni. Myös kannustusjoukkoja oli runsaasti matkassa.

Maskun Titaani - Loimu Leijonat 2-0 (25-23, 25-19)
Edellinen loistava peli Maskulaisia vastaan odotutti nytkin kovaa taistelua.
Ensimmäistä erää mentiin Loimulaisten komennossa aina 19 pisteeseen asti. Peli oli kuitenkin koko ajan varovaista ja virheitä tuli paljon puolin ja toisin. Pelirohkeus puuttui molemmilta joukkueilta. Erän lopussa Maskulaiset menivät ohi ja olivat aavistuksen rohkeampia.
Toinen erä oli pitkälle ensimmäisen kaltainen. Poiketen, että sitä mentiin hienoisessa Maskulaisten komennossa.
Peli ei noussut "suurten pelien " joukkoon. Titaanit voittivat pelin oikeutetusti, he halusivat voittoa hieman enemmän kuin Loimun pojat.

Loimu Leijonat - RV Red 2-0 (25-16, 25-7)
Rikalaa vastaan peli oli pitkälle syöttely peliä. Voitto tuli Loimun pojille suhteellisen helposti. Syöttö kulki, eikä RV saanut laadukkaita hyökkäyksiä aikaiseksi. Peli helposti loimulaisille.

Valepa Mustang - Loimu Leijonat 2-0 (25-17, 25-19)
Päivän viimeinen peli oli pitkälti ensimmäisen kaltainen. Missään vaiheessa joukkue ei syttynyt, siihen Leijonien tavanomaiseen taisteluun.

Vaikka Sastamalan turnauksesta jäi paljon parannettavaa niin ennenkaikkea se oli loistava opintomatka. Jotta pelit voitetaan, pitää voittoa haluta, olla rohkea ja keskittyä omaan tekemiseen. Asiat ei vaan tapahdu, ne pitää itse tehdä.
Kaikki tarvittavat eväät tällä ryhmällä on, taitoa kyllä riittää ja mahdollisuudet on vaikka mihin. Kevään finaaleja odotellessa :)

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti