lauantai 31. tammikuuta 2015

Tiikerit Kangasalassa 31.01.2015

Pelaajat: Jesse(C), Juuso, Riku ja Kimi. Valmentajana Marko.

Peli  1 :  Loimu – LP-K Karhut   2-0 (25-23,25-18)
Peli alkoi todella tahmeasti.  Tiikerit eivät olleet hereillä ollenkaan. Niinpä tilanteessa 2–9 otettiin aikalisä joka käytettiin punnertamiseen. Tämä herätti  koko joukkueen ja peli alkoi uudestaan. Syötöt kulkivat ja vastaanotot  nousivat mallikkaasti. Erä voitto oli pojille hieno asenne-palkinto. Toinen erä sujui huomattavasti paremmin  alusta asti ja normipelillä voitto.

Peli 2: Loimu – KoKa 2-1 (23-25,25-16,15-8)
Tässä pelissä oli paljon tapahtumia. Ensimmäinen erä meni alussa tasatahtiin vastustajan kanssa, mutta sitten Jesse osui pallontavoittelutilanteessa polvellaan verkkotolppaan ja  joutui osan eka erää olemaan vaihtopenkillä. Pelasimme siis ilman ”vaihtopelaajaa”. Samalla omasta pelaamisesta katosi rytmi jailoisuus joten vastustaja vei erävoiton. 
Toinen erä ja kaikki pelaajat mukana. Tiikerit löysivät erätauolla itsevarmuutensa  joten peli alkoi taas kulkemaan ja erävoitto.

Kolmas erä oli toisen kaltainen eli otteluvoitto Tiikereille ja Jesselle tästä pelistä kunnon mustelma.
Peli 3: Loimu – Pori Lentis 2-0 (25-13,25-12)
Viimeinenkin peli jaksettiin keskittyä ja joka pallosta taisteltiin loppuun asti. Kolmas voitto samaan turnaukseen oli hieno saavutus koko joukkueelle.

Turnaus oli hyvää oppia jokaiselle pelaajalle. Koettiin mitä tapahtuu jos ei ole asenne kohdillaan (=hävitään). Pojat myös itse totesivat mitä tapahtuu kun keskitytään pelaamiseen (=voitetaan). Oli hienoja iskulyöntejä, syöttöjä, vastaanottoja, passipeliä, koppipeliä ja välillä peli muistutti jopa tennistä  ;). Vaikka aina ei suoritukset onnistu, uskallettiin silti yrittää uudestaan. Joukkue tarvitsee jokaisen pelaajan rohkeaa ja yritteliästä pelaamista. 
Tästä on hyvä jatkaa treenien kautta kohti seuraavaa turnausta.

-Marko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti