maanantai 16. helmikuuta 2015

Ystävänpäivää vietettiin Halikossa (Tonin raportti turnauksesta)

14.2 Pantterit ja Leijonat pelasivat samassa turnauksessa jonka Rikala volley järjesti.     Pieni turnaus jossa pelattiin vain kolme peliä. Onneksi näin. Kaikissa joukkueissa oli aloitettu hiihtoloman vietto, se näkyi runsaslukuisina poissaoloina. Järjestävällä joukkueella oli kuitenkin eniten pelaajia.    

Loimun joukkueet koostuivat seuraavasti. 

Leijonat: Roni (C), Ossi ja Samppa. Valmentajana Toni.

Pantterit: Roope (C), Lauri ja Aku. Valmentajana Petu

Aku oli pelaamassa ”tuuraajana”. Parisen kuukautta sivussa lentispeleistä, eikä näkynyt missään. Aku auttoi joukkuetta nousemaan A-pooliin ensimmäisen kerran tällä kaudella. Loistavaa pelaamista ja loppuun asti yrittämistä, mikä puolestaan tarttui myös muihinkin pelaajiin. 


Loimu Pantterit –Loimu Leijonat  0-2 (7-12, 9-25)Loimun keskinäisellä pelillä polkaistiin turnaus käyntiin. Peli oli ihan hyvä. Pantterit taistelivat useita palloja hienosti mutta eivät vaan voineet Leijonille mitään. Pientä kunnioitusta oli myös havaittavissa. 


Loimu Leijonat – RV Red  2-0 (25-18, 25-9)Leijonat saivat hyvän alun turnaukseen Panttereita vastaan. Ensimmäinen erä näytti numeroiden valossa tasaisemmalta kuin oli. Leijonat hallitsivat pelin alusta loppuun. Mukana ei ollut kuin kolme kentällä olevaa pelaajaa, kaikilla säilyi hyvä rytmi kun kiertovaihdossa ei tarvinnut välillä käydä. Myöskään kaksi peliä ei rasittanut liikaa, vaan kova yritys riitti loppuun asti. 


RV Red – Loimu Pantterit  1-2 (20-25, 25-11, 12-15)Turnauksen viimeinen peli. Siitä muodostuikin oikea trilleri. Ensimmäinen erä eteni tasatahtiin erä loppupuolelle asti. Lopussa Pantterit hieman nykäisi ja käänsi erän Loimun eduksi. Hyvät otteet ja hyvä tekeminen ei sitten ihan riittänyt enää toiseen erään, vai hiipikö mieleen ”helppo voitto” – tuskin. Erässä ei kuitenkaan onnistunut mikään vaan Rikala määräsi kentällä tahdin ja suunnan. Tilanteessa 1-1 siirryttiin kolmanteen ja ratkaisevaan erään.    Erää edettiin tasatahtiin, kumpikin joukkue oli päättänyt voittaa. Olihan voittajalle luvassa paikka ylempään pooliin. Tiukkojen vaiheiden jälkeen Loimu käänsi voiton itselleen ja juhlat sai alkaa. Pantterit ottivat ensimmäisen voiton tällä kaudella ja tapa jolla se tehtiin oli loistava. Aku oli isossa roolissa joukkueessa ja taisteli hienosti jokaisessa pallossa. Myös maltti hyökkäyksissä riitti ja pojat malttoivat rakentaa hyökkäyksiä. Jokainen poika pääsi myös hienosti iskulyöntien makuun jotka myös tuottivat pisteitä. 


Loistava turnaus Loimun pojilta. Molemmat joukkueet nousivat A-pooliin. Seuraava turnaus on 4. pooli turnaus, se pelataan vasta kuukauden päästä 14.3. Siellä haetaan asetelmat lopputurnaukseen joka pelataan 11.4. Loimun joukkueilla on hyvä mahdollisuudet mitalipeleihin. Se edellyttää tietenkin että pelataan rohkeaa ja taistelevaa peliä. Nyt keskitytään harjoitteluun että ollaan keväällä valmiina haastamaan kaikki muut….. etenkin Maskun Kataja, joka on ollut liian kova pala…… toistaiseksi J

 

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti