maanantai 9. helmikuuta 2015

Pantterit AM-turnauksessa 1.2.2015

Puolenpäivä korvilla lähtö kohti Lempäälää. B-poolin turnaus käytiin kolmen joukkueen voimin. Lempäälän ja Loimun Panttereiden lisäksi oli saapunut Mustang 1 Vammalasta.
Loimu oli liikkeellä kolmen pelaajan voimin. Paikalla oli Nooa, Roope ja Lauri, valmennuksesta vastasi Toni.

Loimu Pantterit – LeJy Mustat 0-2 (14-25, 15-25)
Ensimmäinen peli ei suurta draamaa tarjonnut, tasapaksua suorittamista puolin ja toisin. Loimun pojat pelasivat ihan ok pelin. Parasta oli että peli parani loppua kohden. Voitto selvästi Lempäälään mutta paljon hyviä suorituksia tuli myös Loimulaisten puolelta.

Valepa Mustang 1 – Loimu Pantterit 2-0 (25-7, 25-19)
Peliin lähdettiin hieman varovaisin mielin. Valepalla onnistui kaikki ja Panttereilta ei oikein mikään. Ensimmäinen erä menikin selvästi Vammalaan. Toiseen erään pojat kaivoivat taisteluhenkeä esiin ja paikoitellen pelattiin parasta Pantteri peliä. Nokke vetäisi jopa yhden ”viiden sarjan” eli viisi perättäistä syöttöä. Koko peli kuitenkin vastustajalle ja erä voitto antoi vielä odottaa itseään.
Kokonaisuutena turnaus oli nousujohteinen. Pienellä joukkueella liikkeellä ollessa kaikki saivat runsaasti peliaikaa. Tästä taas harjoitellaan ja keskitytään seuraavaan turnaukseen joka on Rikalan vuoro järjestää 14.2.

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti