maanantai 9. helmikuuta 2015

D-sarjaa Raisiossa 8.2.2015 (Tonin raportti turnauksesta)

PikkuD pelasi kotiturnauksessa sunnuntaina 8.2 Raision ammattikoululla. Joukkueita oli saapunut Maskusta, Ylöjärveltä ja Kangasalalta. E-ikäisen joukkueen toinen D-sarjan turnaus. Ensimmäinen oli mennyt loistavasti. Pojat olivat tuolloin pelanneet ennakkoluulottomasti ja rohkeasti joka oli ollut täynnä taisteluhenkeä. Turnaus tiesi siis nousua seuraavaan pooliin, joka oli B-pooli.
Maskun Titaani – Loimu PikkuD 2-0 (25-11, 25-22)
Rakas paikallisvastustaja oli vieläkin ylitsepääsemätön. Masku vei ja Loimu vikisi. Pelissä ei ollut suurta urheilujuhlan tuntua. Kumpikaan joukkue ei noussut omalle hyvälle tasolle. Tasaista vääntöä jonka Masku väänsi ansaitusti itselleen.
Loimu PikkuD – LP-K Haukat 2-1 (25-21, 21-25, 18-8)
Toiseen peliin omat pojat olivat kaivaneet tuttua taisteluhenkeä. Peli parani ensimmäisestä pelistä selvästi. Kokoajan se oli nousujohteista. Nähtiin hienoja taistelupalloja sekä hyvää taktista syöttämistä joka lähti pojista itsestään. Iloinen tuulettaminen johti hienoon 2-1 voittoon.
YlöR – Loimu PikkuD 2-1 (14-25, 25-18, 15-4)
Turnauksen kolmas peli alkoi edelleen nousujohteisesti. Pitkä joukkue vastassa mutta lLoimu taisteli ja syötti hienosti. Toisessa erässä ote alkoi hieman lipsua ja sitä jatkui ottelun loppuun asti. Voitto matkasi näin Ylöjärvelle.
Kokonaisuutena tilanteet vaihteli. Ensimmäisestä pelistä joka alkoi hieman nihkeästi ja jatkui seuraavaan jossa oli loistavaa ja rohkeaa pelaamista. Turnauksen viimeisessä pelissä taso sitten hieman taas putosi. Vaikka Ylöjärveä vastaan peli hävittiin oli se kuitenkin loppuun asti rohkeaa ja hyökkäysvoittoista pelaamista. Oli todella hienoa huomata että hyökkäysrohkeus riitti vaikka peli oli luisumassa vastustajalle. viimeiseen asti palloa koitettiin lyödä. Vaikka se nyt kostautuikin virheillä niin valmentaja oli erittäin tyytyväinen rohkeaan esitykseen jota pojat esitti hyökkäyksessä. Tästä valmiutta kun hieman saadaan kehitettyä niin nuori nälkäinen E-ikäinen joukkue taistelee 2-3 vuotta vanhempia vastaan tasapäisesti joka pelissä. Loimu säilytti paikkansa B-poolissa yhden voiton turvin. Seuraava turnaus pelataan 28.2
Siihen asti, harjoittelemisiin =)
Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti