tiistai 20. tammikuuta 2015

Pantterit kotiturnauksessa 10.1.15

E-ryhmän ”Panttereilla” kevätkauden pelit aloitettiin kotiturnauksessa ammattikoululla. Edellisen turnauksen jälkeen oli vietetty Joulutauko ja lisäksi muutama harjoitus ehdittiin pitämään ennen kevään aloitusturnausta. Turnauksessa oli tällä kertaa mukana Lauri, Nooa, Roope ja Jesse, jolle turnaus oli ensimmäinen AM-sarjassa. Vastassa olivat jo syyskaudelta tutut Rikala Volley ja Valepa. Päivän teemana oli oma syöttö/vastaanotto.
Ensimmäisenä pelattiin Rikala Volleyta vastaan ja heti ensimmäisistä palloista lähtien huomasi, että omissa suorituksissa on menty eteenpäin. Onnistuneita syöttöjä sekä vastaanottoja tuli jokaiselle pelaajalle. Tämä mahdollisti kolmella kosketuksella pelaamisenkin. Erien puolivälin jälkeen oma keskittyminen hieman herpaantui, ja näin Rikala Volley voitti ottelun 2-0. Pieni tankkaus ja hyvällä energialla seuraavaan peliin.
Valepaa vastaan ottelun ensimmäinen erä oli tähän mennessä parasta Pantteri-peliä: Hienoa taistelua jokaisen pallon loppuun. ”Ässiä”, ”kuppinostoja” ja kolmella kosketuksella pelaamista sekärailakkaatkin tuuletukset onnistuneiden suoritusten jälkeen olivat hienoa katsottavaa. Oma keskittyminen ei vielä riittänyt koko ottelua, ja näin ollen Valepa vei voiton 2-0. 
Päivän tekeminen oli positiivista ja yhteenvetona voisi todeta, että varsinkin oma syöttö on mennyt selvästi eteenpäin ja vastaanotossakin on nähtävissä harjoiteltujen asioiden siirtyminen pikku hiljaa pelisuorituksiin. Keskittyen harjoitellen eteenpäin ja tammikuun lopulla seuraavaan turnaukseen.
-Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti