sunnuntai 11. tammikuuta 2015

E-poikien AM-turnaus Maskussa

9.1.2015 käytiin ensimmäinen ylemmän jatkosarjan (A-poolin) turnaus Maskussa. Turnaukseen osallistui myös Raision Loimun E-pojat joukkueella Leijonat. Leijonat olivat viimeinen joukkue joka pääsi A-poolin turnaukseen. Edellä olivat syykauden jälkeen Maskun Titaani, LeJy Mustat ja Valepa Mustang 1.

Pojat ovat harjoitelleet koko kauden kolme kertaa viikossa. Paljon on tehty töitä etenkin hihalyönnin ja vastaanoton kanssa. Ryhmä on innokas ja valmennus totesikin että - "Helppo ryhmä valmentaa kun ei tarvi keskittyä motivoimaan poikia, kaikki ovat erittäin innokkaita ja halukkaita oppimaan"
Loimun E-poikien ryhmässä on tällähetkellä 16 innokasta poikaa. Ryhmä on jaettu kolmeen joukkueeseen. Tällä kierroksella Tiikerit olivat Porissa, Pantterit Raisiossa kotiturnauksessa ja Leijonat siis Maskussa. 
Poikien päävalmentajana toimii, pitkään jo menestyksekkäästi Loimussa -99 tyttöjä valmentanut Toni Mansikkaviita, apureinaan Antti Siivonen, Petri Lindholm ja Marko Vilen. 

Maskun Titaani - Loimu Leijonat 2-0 (25-19, 25-16)
Katajaa vastaan saatiin heti aamusta hyvätasoinen taistelu. Molemmat joukkueet pelasivat erittäin korkeatasoista ja rohkeaa lentopalloa. Aika-ajoin peli näytti huomattavasti kypsemmältä kuin E-poikien esitykseltä. Erien lopussa kuitenkin Kataja oli vahvempi ja vei voiton selkeästi Loimulaisilta. Peli oli kuitenkin Loimulaisin silmin niin hyvää että vaikka tappio tulikin , saattoi valmentajalla olla jopa yltiöpositiivinen olotila :) 

Loimu Leijonat - LeJy Mustat 2-0 (25-13, 27-25)
Toiseen peliin...... Parempaa lähtöä ei voisi peliin saada. Omalla syötöllä, vastustajalla hyvä vastaanotto ja laadukas nelospaikan hyökkäys. Loimun passarina toiminut Jimi Lehto oli kuitenkin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja otti puhtaan 100-0 torjuntapisteen. Erä jatkui täysin Loimulaisten komennossa ja päättyi tylyin lukemin. Toinen erä meni pääsääntöisesti Loimun 1-2 pisteen johdossa. Lopussa kuitenkin tilanne kiristyi. Loimun johtaessa toista erää 24-20 vastustaja aloitti raivokkaan taistelun ja sai pallon. Omalla syötöllä he kavensivat tilanteeksi 23-24. Tässä vaiheessa Mansikkaviita teki pelaajavaihdon, aikalisät oli jo käytetty. Seuraavaksi tehtiin taas hyvä vastaanotto ja rohkea hyökkäys, pallo kuitenkin verkkoon ja tilanne oli tasan 24-24. Seuraavan pallon kuitenkin Ville löi vastustajan kenttään. Kerran vielä pallo menetettiin mutta loput kaksi pistettä ja samalla peli voitto Oranssipaidoille. 

Loimu Leijonat - Valepa 2-0 (25- 25-20)
Valepa on lähes aina ennen määrännyt tahtia, nyt oli toisin. Loimulaiset veivät peliä, etenkin ensimmäistä erää mielin määrin eikä Sastamalan Sarvipäät pässeet missään vaiheessa yllättämään.

Hieno turnauspäivä takana, kolme peliä kaksi voittoa. Jokaiseen peliin lähdettiin altavastaajan roolissa. Ennakkoluuloton, rohkea ja Leijonan lailla taistelevat pojat, todella ansaitsivat voitot omalla hyvällä pelaamisella. 
Pelien jälkeen Roni Riihikoski totesikin - Oli hienoo pelata ku kaikki taisteli jokaista palloa loppuun asti. Tähän Ronin kommenttiin yhtyivät kaikki pojat kuin yhdestä suusta. Mukana turnauksessa oli Roni Riihikoski, Ossi Valkeajärvi, Jimi Lehto, Samuel Salminen ja Ville Kinnunen, valmentajana toimi Toni Mansikkaviita. 
Toni
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti