lauantai 5. marraskuuta 2016

C-turnaus Kangasalan Pitkäjärven koululla 22.10.2016

Sairauksien varjostama joukkue lähti ensimmäiseen C-pooli turnaukseen. Nuori joukkue ponnistaa pohjilta ja keskittyy kuluvalla kaudella kuusikko pelaamisen saloihin. Usealla pojalla on kuitenkin vielä neljä vuotta aikaa pelata C-sarjaa.

Matkaan lähdettiin seitsemän pelaajan voimin.  Turnaus joukkueet olivat kotijoukkue LP Kangasala, Liedon Parma, Koijärven Kunto, Blues Volley ja Loimu. Meidän joukkueessa mukana  Samppa, Ville, Ossi, Teemu, Jesse, Kappe ja Eetu. Kaikille oli siis luvassa rutkasti peliaikaa varsinkin, kun lohko oli viiden joukkueen ja pelejä jokaiselle neljä.

Eri peleistä ei sen enempää, kaikki pelit olivat hyvin pitkälti toisintoja toisistaan. Joitakin hyviä yksittäisiä suorituksia mutta, kokonaisuudessaan peli oli arkaa eikä kentältä löytynyt rohkeutta toivotulla tavalla. Vastuun otto ja johtajuus puuttui. Kukaan ei päässyt omalle hyvälle tasolle. Pelit sinänsä olisi ollut juuri meidän tasoisia ja sopineet meille täysin. Omalla hyvällä pelillä olisi ollut mahdollisuus voittaa kaikki mutta, alisuorituksella tulisi kuokkaan joka pelissä.

Kolme ekaa peliä hävittiin ja viimeisestä kaivettiin voitto. Peli sinänsä ei ollut juurikaan erilainen. Syöttö hieman parani ja vastustaja epäröi vastaanotossa.
Ikävä tapaus sattui toisen pelin toisessa erässä kun Kappe loukkasi peukalonsa ja joutui jättämään kentän. Loppu turnaus jouduttiin pelaamaan ilman vaihtopelaajia.

Turnaus tilastoja:

Parma - Loimu VO 38% / HY 40%
Ossi ja Ville VO 60%
Teemu HY 40% 6 +5

Loimu - LP Kang VO 51% / HY 22%
Samppa VO 78% 
Ossi HY 38% 4 -1

Loimu - KoiKu VO 24% / HY 26%
Teemu VO 56%
Samppa HY 50% 5 -1

BV CP - Loimu VO 47% / HY 46%
Teemu VO 100%
Teemu HY 75% 8 +6

Vaikka koko turnaus oli alavireinen niin taas opittiin paljon. Ensimmäisen kosketuksen tärkeys korostui sekä vastuun kantaminen.
Loimu pelasi ja jatkaa viimeisessä poolissa G4, otetaan tästä pieni tulostavoite. Kauden mittaan noustaan ylemmäs. Seuraava turnaus 12.11 onkin sitten jo pidemmällä, järjestäjänä Korpilahden Pyrintö Jyväskylästä. Sinne lähdetään taas pienen harjoittelun jälkeen ja hieman isommalla uskolla omaan tekemiseen.


Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti