maanantai 21. marraskuuta 2016

C-joukkueelle avausvoitto

C-joukkue matkasi 12.11 Korpilahdelle. Mukaan tälläkertaa lähti iso joukko pelaajia. Vain Jesse ja Eetu pelaavasta kokoonpanosta joutuivat jättämään pelit väliin sairauden vuoksi. 
Viiden joukkueen lohkoissa pelataan uudella säännöllä kaikki pelit kaksi eräisinä. Erät voivat päättyä siis tasan ja pisteet ratkaisevat voittajan. 
Lohkossa oli KorPy, ViLePa, KAJO, Loimu ja BV. 
Aikaisemmin oli kohdattu ViLePa ja BV. Tiedossa oli että pelin pysyessä kasassa, ainakin nämä joukkueet oli mahdollisuus voittaa. 

Pelit eteni päivän mittaan niin että ensin kohdattiin kotijoukkue Korpilahden Pyrintö. Heiltä 2-0 kuokkaan. Peli oli vaisu. Paremminkin olisi voinut mennä mutta, myös huonommin. Rohkeus puuttui. 
Toinen peli, vastaan asettui Vihdin Lentopallo. Toisessa erässä oli mahdollisuus. Sitä ei pystytty käyttämään. Peli Vihdille 2-0.
Kolmas peli ja vastaan tuli, Blues volley. Peli päättyi 1-1 mutta paremman pistesuhteen turvin oli kauden avausvoitto tosiasia. 
Viimeiseen peliin vastaan tuli, KAJE. Tämäkin peli päättyi 1-1. Nyt kuitenkin pisteet meni vastustajan eduksi ja pisteet heille. 
Sijoitus lohkossa 4. joten samassa poolissa jatketaan. 
Peli on kuitenkin mennyt taas pienen askeleen eteenpäin. Kun vain maltetaan pysyä pelin sisällä saadaan paljon puolustuksia ja sitä kautta päästään haastamaan vastustajia. Turnauksessa kaikki pelaajat saivat yhtäpaljon peliaikaa. Pelejä ei siis lähdetä voittamaan hinnalla millä hyvänsä. Tämä kausi on opettelua, koostuuhan joukkue pääosin D-ikäisistä pelaajista. 
Seuraava turnaus pelataan kotona. Silloin taas hieman parempaa niin suunta pysyy oikeana. Sitä ennen harjoitellaan hieman lentopalloa ja pelataan D-turnaus välissä. 

Toni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti