sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Loimun D-pojat kotiturnauksessa 29.11.2015

Sunnuntaina 29.11. pelattiin Raisiossa kauden toinen pooliturnaus. Loimun molemmat, Mustat ja Oranssit olivat samassa D-poolissa. Mustat olivat nousseet edellisen turnauksen voiton myötä ja Oranssit tippuneet C-poolista. 
Mustat olivat liikkeellä vajaa miehityksellä, Ronin kärsien kotona flunssan kourissa. Jimi, Teemu, Ville ja Sami muodostivat tiiviin nelikon. Sami esiintyi ensi kertaa Loimun väreissä. 

Loimu Mustat - OrPo 2-1 (16-25, 25-16, 15-11)
Ensimmäinen peli. Vastassa täysin uusi tuttavuus, koskaan ennen ei oltu kohdattu Oriveden joukkuetta. 
Peli alkoi pahimmalla mahdollisella tavalla. Vastustajan johtaessa 8-0 oli Toni käyttänyt jo molemmat aikalisätkin.  
Loppuerästä numeroita saatiin hieman kaunisteltua ja sammalla paremmin pelijuonesta kiinni. Toiseen erään kaikki muuttuikin sitten toisinpäin. Loimu määräsi tahdin kentällä. Tilanne ei muuttunut kolmanteen ja loimulle selvä voitto. 
Voiton avaimena oli pojilta fiksu syöttö, jolla saatiin vastustajan vastaanotto rikki eikä laadukkaita hyökkäyksiä tullut. Pelattiin täydet kolme erää ja joka erään pelaaminen parani. Alku oli siis hyvä. 

Loimu Oranssit - Loimu Mustat 0-2 (9-25, 19-25)
Loimun keskinäisiä välejä selviteltiin toisessa pelissä. Ennakkosuosin paineet kestäneet Mustat ottivat melko selvän voiton. Vastustajan kunniaksi, kentän "uusi mies" Onni pärjäsi hienosti ja samoin vielä F-ikäinen Aatu otti hienosti paikan joukkueessa. 

LeJy Oranssit - Loimu Mustat 2-1 (25-21, 18-25, 15-12)
Viimeisessä pelissä oli mahdollisuus voitolla turnausvoittoon. Yhdellä erävoitolla ja LeJyn voittaessa olisi kolme joukkuetta tasapisteissä. Panosta siis löytyi. 
Peli lähti taas kangerrellen käyntiin, varsinkin loistavat pelitaidot omaava Jimi oli alavireinen. Tiukkaa taistelua nähtiin koko kolme erää. Vastustaja puolusti todella hyvin. Joukkueet pelasivat hieman erilaisella taktiikalla, LeJy pelasi varmaa puolustus pelaamista ja koitti pisteet tehdä hyvillä SL-lyönneillä tyhjiin paikkoihin. Loimu taas perusti vahvaan hyökkäyspeliin ja palloa yritettiin lyödä väliin paikoista joista se ei olisi helppoa vanhemmiltakaan pelaajilta. Tämä rohkea pelaaminen kuitenkin sai valmentajalta kovasti kehuja. 
Tälläkertaa rohkea hyökkäys pelaaminen ei vielä tuonut voittoa mutta ensi kerralla se jo varmasti onnistuu :) 
Tiukan turnauksen voittajaksi Loimun Mustat kuitenkin selvisivät viimeisen pelin tappiosta huolimatta. Nousu C-pooliin varmistui kolmen eräpisteen turvin. 
Turnaus oli hyvä.. Paljon onnistumisia ja rohkeaa pelaamista. Eritoten omatoiminen ajattelu on todella hyvällä tasolla. Voittojen takeina oli turnauksessa, turnauksen pahin syöttö. Ja Jimin pieneen alavireeseenkin saatiin vastaus kun pojalta mitattiin kuume turnauksen jälkeen. Nyt muutama päivä lepoa paikallaan. 
Kolmen viikon päästä Loimun Mustat kohtaa LeJy Mustat, RaIskun ja Liedon Parman. Siihen saakka voitaisiin vaikka harjoitella lentopalloa ja viettää Loimu Junnujen pikkujoulut. 
Oikein hyvää pikku joulua koko lentopalloväelle :) 

Toni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti