lauantai 28. marraskuuta 2015

E-pojat Säkylässä 22.11.2015

Sunnuntaina 22.11 Loimun E-pojat suuntasivat talvisissa tunnelmissa Säkylään. "Tynkä" AM-sarja pelattiin tälläkertaa "tynkä" joukkueilla. Kummassakin Loimun joukkueessa oli vain kolme pelaajaa...... 
Loimu Oranssit, Jessa (C), Aatu ja Nooa, valmentaja Toni. 
Joukkue lähti sarjataulukon kakkos paikalta turnaukseen. 

Loimu Oranssit - Valepa Galaxy 1-2 (25-20, 16-25, 9-15)
Peli alkoi hyvin loimulaisilta. Kokonaisuudessaan ensimmäistä erää vietiin alusta loppuun. Toiseen erään Valepa laittoi kentälle uudet pojat ja tahti muuttui. Nyt Valepa vei ja Loimu vikisi. Luvassa kolmas erä. Se oli tasaisempi ja siinä olisi ollut mahdollisuudet mutta toisin kävi. 
Voitto valepalle ansaitusti. Jotta pelin voittaa pitää pystyä olemaan pelin sisällä pidempään, keskittyminen, tahto ja halu pitää pysyä koko pelin ajan. Seuraavassa turnauksessa selviää kumpi joukkueista vie keskinäisen herruuden. Kauden kohtaamiset ovat 1-1. 

Loimu Oranssit - Loimu Mustat 2-0 (25-15, 25-8)
Loimun keskinäinen kamppailu päättyi, kuten kauden aikaisemmat kohtaamiset Oranssien voittoon. Hatun nosto kuitenkin Mustille sillä, heidän pelaaminen on muuttunut kauden mittaan oikeaan suuntaan. Nyt pojilla selkeä tarkoitus pelata peliä kolmen kosketuksen kautta. 

Valepa Mustang - Loimu Oranssit 2-0 (25-5, 25-17) 
Viimeiseen peliin ja sarjan ehdotonta suosikkia vastaan. Lähdettiin ennakkoluulottomasti koska jokainen piste olisi ollut iso piste. Peli alkoi kuitenkin punaisen vaaran vyöryessä Oranssien yli. Lähes kaikki tilanteet päätyivät vammalalaisten eduksi ja Loimun pojilta ei onnistunut mikään. Erä selkein lukemin vastujalle. 
Toinen erä pelattiin ja taisteltiin jo ihan eri lailla. Valepa ei muuttunut sitten ensimmäisen erän mutta, Loimun pojat alkoi taistelemaan ja ennenkaikkea keskittyminen ja pelin sisällä oleminen muuttui, tätä kautta rohkeus kasvoi ja erä oli todella hyvä yli puoleen väliin. Lopussa pieni notkahdus ja Valepa otti ansaitun voiton. 

Kokonaisuudessa turnaus oli Oranssien osalta keskitasoa. Valmiutta kentällä pitää parantaa. Yllätyksiä tulee aivan liian paljon. Syöttö oli kuitenkin koko päivän lähes erinomaisella tasolla. Paljon suoria pisteittä ja vähän virheitä. 
Kahden tappion myötä Oranssit jatkaa sarjassa toisena. 
Seuraavaksi pelata Raisiossa 13.12. 


Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti