maanantai 2. marraskuuta 2015

E-pojat Vammalassa 31.10.2015 (Loimun Oranssit)

Edellinen turnaus oli mennyt hienosti, joten samanlaista odotettiin.
Oransseilla oli turnauksessa kolme peliä. Vastassa Loimu Mustat, SäkU ja Valepa Galaxy.
Joukkueen peruskokoonpanosta puuttui Jesse, joten pelaamassa oli Aatu (C), Ossi, Samppa ja Nooa, valmentajana Toni.

Loimu Oranssit - Loimu Mustat 2-0 (25-7, 25-10)
Turnauksen ensimmäinen peli oli Oranssiväritteinen...... Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Oranssit kestivät ennakkosuosikin paineet loistavasti. Peli oli alusta loppuun todella näyttävää. Muutamille virheille joita pelissä tuli oli lupa. Peli oli siis rohkeaa ja hienoa, jos hyvin pelatun tilanteen jälkeen pelaaja lyö pallon pitkäksi niin ei se ole virhe..... Vaan tälläistä pieniä epäonnistumisia tulee ja me sallitaan kun etukäteen on kaikki asiat tehty niinkuin pitää.
Pelin jälkeen valmentaja ja katsomo oli yhtä hymyä.
Tonin kommentti pelin jälkeen, "ei lisättävää, loistavaa tekemistä, hienoa pojat".

Loimu Oranssit - Valepa Galaxy 2-1 (25-12, 24-26, 16-14)
Toisesta pelistä odotettiin hyvää, eli jatkoa edelliseen......
Galaxya ei oltu vielä kuluvalla kaudella kohdattukaan joten jännitystä oli luvassa. Ensimmäistä erää Loimu hallitsi mennen tullen eikä antanut valepalle minkäänlaisia mahdollisuuksia.
Toiseen erään kun lähdettiin oli tahti muuttunut täysin..... Pelistä muodostui "pakkopullaa" eikä onnistumisia tullut millään.. Pelaaminen muuttui seisoskeluksi ja odotettiin vain vastustajan virheitä... Niitä ei kuitenkaan tarpeeksi tullut, joten erä punapaitaisille 26-24.
Kolmas erä jatkui samaa rataa. Hyvää pelissä oli voitto ja että se saavutettiin tiukan pelin jälkeen. Vaikka pelaaminen tökki todella kaksi erää, silti pojat pystyi vääntämään voiton. Se on hyvän joukkueen merkki.

SäkU - Loimu Oranssit 0-2 (14-25, 29-31)
Turnauksen viimeinen peli ja vastassa Säkylä. Edellinen kohtaaminen oli päättynyt Oranssien 2-0 voittoon. Sellaista lähdettiin siis nytkin hakemaan.
Peli ei kuitenkaan juurikaan ollut muuttunut edellisestä. Osin Säkylän avustuksella ensimmäinen erä loimulle melko selvästi. Toiseen erään meillä ei mikään muuttunut mutta, vastustaja muutti... Erää edettiin pienoisessa Säkylän johdossa aina heidän eräpallo tilanteeseen 25-24....... Vasta tässä tilanteessa alkoi Oranssien taistelutahto herätä. Loppuerässä taisteltiin hienosti puolin ja toisin. Loimu oli kovempi ja vei erän 31-29. Poikien sanojen mukaan, se oli "joukkueen ennätys".

Yhteenvetona päivästä. Eteenpäin on menty isoin askelin. Turnauksessa nähtiin joukkueen parasta tekemistä milloinkaan ja vaikeissakin tilanteissa joukkue taisteli pelit voittoon. Uusi vastaanottoryhmitys toimi loistavasti. Loppuakohti saatiin hyviä hyökkäyksiä myös takapassista kakkos paikasta. Myös pelaajien aktiivisuus ja pelinluku on parantunut huimasti. Nyt jo käytetään ääntä myös hyökkäyksessä. Oranssit jatkaa sarjassa kakkosena, kolmen viikon päästä jatketaan sarjaa Säkylässä jolloin haastetaan sarjan kärkijoukkue Valepa Mustang :)