perjantai 20. maaliskuuta 2015

Tiikerit Porissa 15.03.2015

Pelaajat: Jesse(C), Juuso, Riku,Kimi ja Matias. Valmentajana Marko.

Peli  1 :  Loimu – Maskun Teräs   2-0 (25-23,25-23)
Peli alkoi tunnustellen.  Maskulaiset karkasivat ekassa erässä heti alussa muutaman pisteen karkumatkalle. Tiikerit eivät kuitenkaan luovuttaneet vaan huikea loppukiri alkoi tilanteessa 16-22. Vaihtopenkki kannusti äänekkäästi pelaavaa kolmikkoa ja Tiikerit nappasivat hienosti erävoiton. Toisessa erässä mentiin Tiikerien tahtiin vaikka loppua kohden Maskulaiset lähestyivät. Erä kuitenkin voitettiin ja samalla peli puhtaasti 2-0. Ensimmäinen voitto Teräksestä koko kauden aikana.

Peli 2: Loimu – Pori Lentis 2-0 (26-24,25-14)
Toisessa pelissä vastaan asettui tuttu vastustaja Porista. Ensimmäiseen erään Tiikereiden lataus oli jäänyt pukuhuoneeseen pitkän tauon jäljiltä. Pelaamisen ilo kuitenkin löytyi ja jatkopallolla taisteltiin erävoitto. Toiseen erään Tiikerit lähtivät selvästi sisuuntuneena ja peli kuli hienosti. Passit osuivat kohdillleen ja iskulyöntejäkin nähtiin. Ansaittu erävoitto ja toinen pelivoitto turnaukseen.

Peli 3: Loimu – LeJy Vihreät 0-2 (25-18,25-20)
Uusi vastustaja Lempäälästä. Peli eteni alussa tasaisena. Etukäteen ajatellen mahdollisuudet voittoonkin oli olemassa samanlaisella  pelillä kuin päivän aikaisemmissa otteluissa.Pikkuhiljaa Tiikereiden pelitaso alkoi kuitenkin laskemaan ja piste-eroa alkoi tulla. Kopit eivät enää pysyneet kiinni tai vastaanotot menivät seinille. Tämä huomioonottaen hyvät pisteet per erä.

Peli 4: Loimu – VaLePa Galaxy 0-2 (9-25,8-25)
Tästä pelistä tuli yksipuolinen näytös, ikävä kyllä. Tiikereiltä ei onnistunut enää mikään. Pelihalut olivat kadonneet ja se näkyi tuloksessa. Eipä paljon kerrottavaa. Yhteenvetoa: syötöt olivat hyviä, joka pojalla joka pelissä! Ensimmäiset 2 peliä, oli yritystä kentällä ja kannustusta vaihtopenkillä! Oli hienoa katsottavaa ja kuultavaa. Kahdessa viimeisessä pelissä mukaan tuli pelin ulkopuoliset tekijät ja tulos oli nähtävissä.Hässäkkää tauoilla ja kesken pelinkin.  Kun keskitytään peliin, pärjätään ihan hyvin. Tavoite oli 2 voittoa neljästä pelistä ja se saavutettiin. Hyvä Tiikerit!

Enemmänkin oli tarjolla mutta jätettiin seuraavaan kertaan.

Yksi turnaus jäljellä. Treenien kautta sitä kohti!