tiistai 17. maaliskuuta 2015

Leijonat ja Pantterit kotiturnauksessa 15.3.2015

Välieräturnaus pelattiin Raisiossa 15.3 ammattikoululla. Joukkueita oli saapunut kotijoukkueiden lisäksi

Lempäälästä ja Maskusta. Jo etukäteen oli selvillä että kaikki neljä joukkuetta pääsevät finaaliturnaukseen pelaamaan Lounais-Suomen Aluemestaruudesta 11.4 (paikka vielä avoin).
Tässä turnaus, Leijonien näkökulmasta.

Leijonat olivat saapuneet koko joukkueen voimin turnaukseen, vaikkakin viikolla ennen turnausta meinasi flunssa osaa pelaajista kaataakin.

Loimu Leijonat – LeJy 2-0 (25-20, 25-23)  

Tuttu vastus edellisistä, luvassa tiukkaa vääntöä viimeiseen palloon asti. Näin kävikin. Koko peli noudatti samaa kaavaa. Loimun pienessä johdossa edettiin vastustajan hengittäessä kokoajan niskaan eikä antanut tuumaakaan periksi. Pelissä nähtiin loistavaa taistelua puolin ja toisin. Vastustaja koitti saada Loimun syöttövuorossa, vaihtamalla vastaanottojärjestystä parempaa alkua side out pelaamiseen. Syötöt olivat kuitenkin niin painavia että kontroloidut hyökkäykset jäivät vähäisiksi.    
Tärkeä voitto Loimulle ja mikä parasta saatiin turnaukseen erittäin hyvä alku.

Loimu Pantterit – Loimu Leijonat 0-2 (19-25, 8-25)                  

Etukäteen jo ennen peliä oli tiedossa kumpi oli ennakkosuosikki. Se saattoi jotenkin sekoittaa Leijonien peliä ja taas puolestaan nostaa Panttereiden taistelutahtoa.                    
Ensimmäinen erä eteni lähes tasalukemin ja siihen oli syynä Panttereiden loistava taisteluilme. Leijonat hieman odottelivat että pisteitä tulee itsestään mutta Pantterit lähtivätkin haastamaan ihan tosissaan. Tiukkaa vääntöä oli aina toisen erän seitsemään pisteeseen asti. Sitten Leijonien pelaaminen vapautui ja syöttö rentoutui. Leijonista kolme poikaa syötti viiden syötön putken peräkkäin. Näin koko ottelun voitto Leijonille.

Loimu Leijonat – Maskun Titaanit 0-2 (13-25, 17-25)                      

Viimeiseen peliin ”voittamaton joukkue”. Yhtään kertaa ei ole vielä Maskua pystytty voittamaan. Haastettu on ja väliin Maskulaiset ovat hieman ”tarjonneetkin” voittoa mutta, silloinkaan se ei ole maistunut :)  Tälläkin kertaa peli noudatti tuttua kaavaa, Masku vei ja Loimun pojat ”pyytelivät anteeksi” varsinkin ensimmäisessä erässä. Se meni vastustajalle vielä selvemmin mitä numerot osittavat. Toiseen erään, tehtiin pieni taktinen muutos ja pojat ottivat itseään niskasta kiinni päättivät alkaa taistelemaan. Erää johdettiin aina 15 pisteeseen asti mutta pikkuhiljaa Lounais-Suomen paras joukkue hilasi itsensä rinnalle ja ohi. voitto Maskulaisille…… jälleen. Vielä olisi yksi kohtaaminen kuluvalla kaudella. Josko sitten silloin järjestys muuttuisi, tai sitten ei.

Välierät takana ja finaalit edessä. Kauden tavoitteet on jo nyt saavutettu. Kaksi joukkuetta jotka pelasivat AM-sarjaa pelaavat finaalissa ja taistelevat sijoista 1-6. Peli on kehittynyt hienosti ja pojat ovat olleet todella ahkeria harjoittelijoita. Eniten ehkä kauden mittaan on kuitenkin kehittynyt Tiikeri-sarjan joukkue joka on ottanut kevät puolella voittoja todella paljon.  Aikaa E-finaaleihin on neljä viikkoa. Kuukausi harjoitellaan hyvin ja ollaan silloin valmiina haastamaan jokainen joukkue. Silloin taistellaan jokaisessapelissä viimeiseen palloon asti.

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti