sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

D-turnaus Kangasalalla 28.2. (Tonin raportti)

Kangasalan turnaus pelattiin illalla, joten lähtö tällä kertaa ei kovin aikaisin ollutkaan.  Turnaukseen lähti  Leijona joukkue kokonaisuudessaan, Tonin valmentaessa.

Ensimmäinen peli alkoi klo. 15.00, ja siitä kolme peliä putkeen.

Loimu – Pori Lentis 21-2 (24-26, 25-15, 7-15)    Peli alkoi Poria vastaan ihan mukavasti. Loimun pojat johti ihan reilustikin ensimmäisen erän puolivälin jälkeenkin. Sitten vain oma tekeminen jäi  hiemanvähemmälle ja vastustaja paransi tekemistään. Erä Porilaisille niukin lukemin. Toiseen erään lähdettiin sisuuntuneena, ensimmäisestä erästä. Sitä pojat hallitsikin mennen tullen. Tosin vastustajan melko suurella avustuksella. Oma tekeminen kuitenkin johti selvään erä voittoon. Kolmannessa erässä sitten osat vaihtui. Pori Lentis vei ja Loimu vikisi.

Selvä voitto Poriin. He halusivat voittoa selvästi enemmän. Onnea Pori Lentis 2

LP-K Kotkat – Loimu0-2 (15-25, 24-26)                           Toiseen peliin ladattiin hieman enemmän odotuksia, jopa pelin päättymisen suhteen. Peliin ei kuitenkaan saatu parasta lähtöä kun meiltä joutui yksi pelaaja sivuun, yltyneen päänsäryn myötä L.    Peli meni hienosti ja nähtiin paljon loistavia suorituksia. Tähän peliin otettiin uutena mukaan 1-paikan hyökkäys. Pari-kolme kertaa saatiin hyökkäys toteutettuakin 1-paikasta.

Loimu – Pori Lentis0-2 (18-25, 13-25)                    Viimeinen peli turnauksessa käynnistyi ilman yhtä pelaajaa. Vastus oli turnauksen kovin ja pisin. Joukkueen pojat olivat keskimitaltaan Loimun valmentajan mitoissa J                               Peli alkoi Loimun kannalta heikosti. Pori johti hyvin nopeasti 7-8 pisteellä. Erän lopussa tilanne hieman tasoittui, mutta selkeä voitto porille, niin kuin koko pelissä.

Turnaus oli erittäin arvokas. Paljon hyviä suorituksia, mutta myös paljon tilanteita joissa oma, hieman flegmaattiinen pelaaminenkostautui, vastustajan eduksi. Kun pojat pystyy pitämään hyvän intensiteetin pelin kuluessa, on pelaaminen ihailtavan hienoa.                      Kuitenkin poikien ikä huomioon ottaen on Leijona ryhmä on loistava jengi. Löytyy osaamista, taitoa, halua ja rohkeutta. Viimeisen pelin jälkeen, Porilaisten valmentajan kommentit lämmittivät valmentajan ja koko joukkueen mieltä. – Loistavia poikia. Liikkuvat todella hyvin, varsinkin kun ovat vielä noin nuoria. Olisitte varmasti voittaneet jokaisen pelin jos, olisitte sortuneet sormilyöntihyökkäyksiin.

Loimulaisista pojista eritoten Ossi loisti. Asenne ja taistelumoraali oli loistavaa. Hyvä Ossi. Koko joukkue ansaitsee kuitenkin lähes kiitettävän arvosanan. Seuraavaksi taas E-AM pelit edessä. Silloin kotona 14.3 taas Lounais-Suomen parasta E-poika lentopalloa.