tiistai 9. lokakuuta 2018

Loimu C-Mustat aloittivat kauden voitokkaasti



Sunnuntaina 7.10.2018 vihdoin myös Loimun C-Mustat pääsivät aloittamaan kauden. Tasonmittausturnaus pelattiin Raisiossa. Pienoisen salipulan vuoksi pelit pelattiin kahdessa salissa. Kolme peliä Kauppiksella ja kolme amiksella.
Turnauksen muut joukkueet olivat Loimaan Jankko, Kosken Kaiku ja Säkylän Urheilijat.

KoKa – Loimu M           0-2 (10-25, 16-25)
Ensimmäinen peli Kosken Kaikua vastaan oli melko haastava. Isosta tasoerosta johtuva latautuminen oli haastavaa. Peliin lähdettiin ilman liperoa jotta kaikille tulisi monen paikan pelaamista.
Vaikka tasoero oli suuri, otti KoKan pelaajat muutamia todella upeita puolustuksia. Hienoa että nuoret sekajoukkueetkin lähtevät rohkeasti pelaamaan haastavampia pelejä. Ja nykyinen pooli-järjestelmä antaa tähän oivan tilaisuuden, saada kokoajan oman tasoisia joukkueita vastaan.

Loimu M – SäkU             2-0 (25-16, 25-11)
Toinen peli Säkylää vastaan oli sitten jo hieman tasokkaampi. Latausta oli jo hieman enemmän. Pelattiin vieläkin ilman liperoa. Loimu oli kuitenkin jokaisella osa-alueella melkoisesti edellä peli selkeästi Loimun nimiin.

Jankko – Loimu M            0-2 (14-25, 12-25)            
Jankko oli etukäteen ajateltuna pahin vastustaja. Olihan joukkueessa pari poikaa juuri ollut Alue SM kisoissa Rovaniemellä, ja tulivat sieltä mitalien kanssa kotiin.
Tähän peliin lähdettiin jo liperon kanssa. Lataus oli myös turnauksen paras. Sen lopulta osoittivat lukematkin. Pahimmalle vastustajalle ei annettu pisteitä sen enempää kuin heikommillekaan.  

Yhteenveto turnauksesta.
Turnaus pelattiin seitsikolla Jimi, Jiri, Roni, Teemu, Nikke, Samppa ja Nooa (C)
Paikat vaihtelivat paljon. Vain Passari Jimi pelasi omaa paikkaa kaikki erät.
Joukkue on fyysinen joukkue jonka työmoraali parhaimmillaan on huippu. Vaikka hyökkäys voimaa löytyy hyvinkin enemmän kuin keskiverto C-joukkueesta, perustuu pelaaminen kovaan työntekoon ja laadukkaaseen ”ykkös-pallon” pelaamiseen. Tätä kautta saadaan myös voitettua puollustuksen jälkeisiä palloja. Myös syöttö on isossa roolissa jolla saadaan paljon aikaan.
Vaikka kehitettävää on paljon, on pelin eri osa-alueet selvästi jo alkaneet loksahtelemaan paikoilleen. Pelaajien yksilön kehittäminen on kuitenkin avain asemassa ja paikat tuelvat vaihtumaan koko kauden, jos ei ihan peleittäin niin ainakin turnauksittain.

Toni
 

Tilastoja turnauksesta.
Syöttö: Syöttö% / ässät
Joukkue: 65% / 51
Teemu 73% / 5
Nooa 73% / 7
Roni 70% / 8

Hyökkäys:
Joukkue: 59% / 65 / +44
Samppa 68% / 15 / +12
Jiri 67 % / 12 / +10
Roni 59% / 19 / +12

Vastaanotto
Joukkue 68%
Jiri 75%
Samppa 73%
Nooa 67 %

Torjunnat
Joukkue 8
Roni 5
Jiri 2
Samppa 1

+ / -
Roni +20
Jiri + 17
Samppa + 8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti