sunnuntai 7. lokakuuta 2018

C-Oranssit kauden avauksessa Karkkilassa

Meidän ryhmän toinen C-joukkue, joka kantaa nimeä Oranssit, avasivat kauden tasonmittatusturnauksella Karkkilassa. 
Joukkueessa oli kaksi poikaa jotka saivat ensi kosketuksen ison kentän pelaamiseen. Oltiin siis melkoisesti jännän äärellä. 
Oranssit ovat myös todennäköisesti yksi sarjan nuorempia joukkueita. Tänään paikalla oli yhtä lukuunottamatta kaikki eli kahdeksan nuorta miestä. Ilokseni voin kuitenkin todeta että ryhmään on liittymässä vielä pari poikaa lisää ja ovat todennäköisesti mukana kahden viikon päästä pelattavassa 1. pooli turnauksessa. 
Karkkilassa paikalla Roope, Niklas, Ossi (C), Julius, Aatu, Eemi ja Venni. 
Neljä pojista nuorempaa C-ikää, yski vanhempi ja yksi nuorempi D-ikäinen sekä yksi nuorempaa E-ikää oleva poika. Fyysisyydessä annetaan siismelkoisesti tasoitusta vastustajille. 
Tänään Karkkilassa saimme nauttia kaikesta mitä urheilu pitää sisällään. Oli suuria onnistumisen tunteita sekä karvaita pettymyksiä. 

PuMa C2 - Loimu O 0-2 (17-25, 12-25)
Peli oli ensimmäisestä viimeiseen palloon täydellistä Loimun hallintaa. PuMan pojat ei missään vaiheessa päässeet haasto etäisyydelle. Pääsyy tähän oli Loimun vahva syöttö. Myös muut osa-alueet toimivat vähintäänkin omalla hyvällä tasolla. 

Toiseen peliin lähdettiin taas luottavaisin mielin. Vastus kuitenkin koveni huomattavasti. 

Loimu O - KaPo 1-2 ( 25-22, 13-25, 7-15)
Alku oli loistava. Roope syöttö vastustajan huippupelaajan vaihtoon ja pian tilanne oli 6-0. Hyvä erä jatkui ja enimmillään johdettiin kymmenellä pisteellä. Loppua kohti vastustaja sai pelistä paremmin kiinni ja vastaavasti meidän tekeminen hiipui. Siitä huolimatta ensimmäinen erä meille. Hyvän alun turvin. 
Toinen erä ja kultainen lanka oli meidän tekemisestä kadonnut. Epäusko ja itseluottamuksen puute oli käsin kosketeltava. 
Kaikki mahdollinen ja mahdotonkin yritettiin tehdä. Voitto karkasi vaikka ainakin parempaan haastamiseen olisi ollut täydet mahdollisuudet. 

Kolmas peli ja vastassa turnauksen laadukkain joukkue. 

ViLePa - Loimu O (25-13, 25-12)
Tässä pelissä oli huima tasoero. ViLePa oli jokaisella osa-alueella todella paljon edellä. Nyt meidän pojat pääsivät jo vastaanottamaan pahaa syöttöä. Se taas puolestaan näkyi suoraan meidän hyökkäyksessä. 
Vastustaja antoi kolmessa pelissä 75 pistettä, tasoero oli siis melkoinen. 
Pooli turnauksien mielekkyys korostuu jatkossa. Pelit ovat aina tasaisia. 

Päivästä jäi kuitenkin paljon oppia ja hyviä muistoja, joista ammennetaan roppakaupalla positiivisuutta ja rohkeutta tuleviin turnauksiin. 
Seuraava turnaus Loimu Oransseilla on kotona kahden viikon päästä. Siihen valmistaudutaan kahdeksan harjoituksen turvin, joissa ehditään taas roppakaupalla harjoittelemaan sormi- ja hihalyöntiä. Ollen taas hitusen edellä tämän päivästä. 

Toni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti