torstai 9. maaliskuuta 2017

D-Mustat viimeisessä pooli turnauksessa Sastamalassa


Sunnuntaina 5.3 matkattiin poikien kanssa sastamalaan Kätsän koululle pelaamaan viimeistä pooli vaiheen turnausta. Mukana tutuksi tulleet joukkueet kauden ajalta Valepa Focus ja Fiesta sekä Rantaperkiön Isku.

Jos aikaisempiin turnauksiin vertaa niin Loimun joukkue ehkä hienoinen ennakkosuosikki jos lasketaan voitot kauden otteluista. Kaikki pelit olleet kuitenkin erittäin tasaisia joten ne olisi voinut päättyä miten tahansa. 

Sastamalassa kaikki kolme peliä oli toistensa kaltaisia. Loimun peliä verotti erittäin suuret virhemäärät. Pelit päättyivät kaikki Loimun tappioon. 

Loimu - Focus 0-2  (24-26,21-25)

Fiesta - Loimu  2-1  (25-20,22-25,15-5) 

Loimu - RaIsku 0-2  (15-25,19-25)

Jokaisessa pelissä loimun teki virheitä vähintään 36. ja 80% oli hyökkäysvirheitä. Näillä tilastoilla voittaminen on erittäin vaikeaa. 

Tappioista huolimatta oppia tuli roppakaupalla jatkoa ajatellen. Etenkin ajatuksen kokoaminen vaikeissa paikoissa ja keskittymisen säilyttäminen pelissä pitää olla korkealla tasolla jos meinataan voiton tansseja tanssia. 

Virheitä tulee ja heikkoja hetkiä pelin ja turnauksen sisällä kaikille mutta voittajana kentältä poistuu se joka saa nopeammin poikki alavireisen vaiheen. 

Samalla kokoonpanolla seuraavaksi välieriin Loimaalle jossa, varmasti on sisuuntunut Loimu Mustat. 

Silloin tarjolla ilotulitusta toden teolla. 

Ennen välieriä ehditään taas hieman harjoittelemaan sormi - ja hihalyöntiä. 

 

--

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti