maanantai 20. maaliskuuta 2017

C-välierissä Hämeenlinnassa 18.3.2017


Hieman kapealla materiaalilla joukkue matkasi viettämään juhlapäivää eli pelipäivää Hämeenlinnaan. Muutama oli joutunut perumaan turnauksen sairastumisen vuoksi. Pelikykyisiä seitsemän joista Jimi oli pieni kysymysmerkki kun polvi oli oireillut koko viikon, parempaan suuntaan kuitenkin kokoajan menossa.

Hieman kapean pelaajiston kuitenkin tasoitti laaja staff-ryhmä. Toni PV, Petu AV, Nikke huoltaja ja Pete tilastot.

Ja lisäksi vanhempia mukavasti mukana kannustusjoukoissa.

 
Teemana turnauksessa oli edelleen palloton pelaaminen, ääni ja kontrolloitu peruspelaaminen. Kuitenkaan rohkeutta unohtamatta.

Toteutus hyvän ja kiitettävän välimaastossa. Vielä kun äänenkäyttö nousisi hieman paremmalle tasolle niin kiitettävä arvosana olisi nyt napsahtanut.

 
Matkaan siis melko nuorella joukkueella C-peleihin jossa, haettiin paikkoja lopputurnaukseen, mahdollisuus oli mennä pelaamaan sijoituksista 35-52. Välieräturnausvoitolla joukkue pelaa viimeisen turnauksen sijoita 35-42. Joukkueessa pelasi Heinonen 03, Riihikoski, Kinnunen, Lehto -04 ja Valkeajärvi, Salminen ja Osa -05, eli yksi pelaaja nuorempaa C-ikää ja loput vanhempaa ja nuorempaa D-ikää.

 
Pelejä turnauksessa oli neljä koska joukkueita oli lohkossa viisi. Mukana olleet joukkueet Loimun lisäksi, KAJE, YlöR, Kangsala ja BV.

 
Ylöjärven joukkue osoittautui kovemmaksi joukkueeksi, ainakin Loimua vastaan. Osittain tietenkin siihen vaikutti myös heikoin oma peli.

Muut pelit oli hyviä ja melko pitälle toisintoja toisistaan. Etenkin Kangasalaa ja KAJEa vastaan pelattiin erittäin hyvät pelit, BV oli selkeästi vielä heikompi ryhmä. Heillä oli vielä vaikeuksia tarkan tuomarilinjan kanssa mutta, pelit ja turnaukset ovat parhaita paikkoja oppia pelaamaan ja myös sääntöjä.

 

Loimu - KAJE                      2-0 25-23, 25-12

YlöR - Loimu                       2-0 25-14, 25-16

BV - Loimu                          0-2 22-25, 19-25

Loimu - LPK                         2-0 25-14, 25-22

 

Hyvän harjoitusjakson ja hyvien pelien jälkeen on taas hienoa jatkaa innolla eteenpäin. Seuraavaksi joukkueella on tiedossa D-sarjan välierät ja sitten finaalit ja kuukauden päästä kausi huipentuu C-sarjan sijoitusturnaukseen jossa kuusi joukkuetta. Tiedä vaikka kauden päätös turnaus saataisiin pelata Raisiossa Kerttulan liikuntahallissa......


Kuitenkin ennen seuraavaa turnausta ehditään taas hieman harjoittelemaan hiha-ja sormilyöntiä.

 
Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti