sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Loimu D-poikien VE viikonloppu


Lauantaina 25.3 Loimu Mustat matkasi ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella Loimaalle turnaukseen. Mukana oli yksi Valepa, Jyry, Jankko ja Loimu. Kupletin juoni oli, kolme parasta finaaleihin ja neljäs pelaamaan sijoista 9-12.

Jankkoa ei oltu kohdattu, muut joukkueet oli tuttuja. Kohtaamiset myös olleet pääosin Loimu merkkisiä.

Avauspelissä kohdattiin Jankko. Peli oli Loimulta hieman nihkeä. Rohkeus ja itseluottamus puuttui osittain ja pelaaminen oli varovaista. Liekö heikko edellinen turnaus painoi vielä taka-aivossa.

Rutiinilla kuitenkin 2-0 voitto.

Toinen peli oli Valepaa vastaan josta odotettiin parempaa. Varmaa oli myös, jos peli ei muutu niin kuokkaan tulee.

Peli kokonaisuutena parempi kuin edellinen mutta, edelleen väkinäistä. Rentoudesta ei oikein ollut tietoakaan. Etenkin koko kauden vahva syöttö oli heikko.

Kolme erää ja tärkeä voitto lopulta irtosi.

Kolmas peli vastassa Jyry. Aikaisemmat kohtaamiset on tainnut Loimu voittaa kaikki. Toisin oli nyt. Jyry ei esittänyt hekään parastaan mutta Loimu alisuoritti toden teolla. Peli oli nimeltään "anteeks että olen olemassa" peliä. Luokattoman heikko esitys. Etenkin joukkueen peli-ilme oli onneton. Oli tulos mikä tahansa niin ilme pitää olla taisteleva.

Finaali paikka kuitenkin saavutettiin ja siitä on hyvä polkea kohti kauden huipentumaa. Välitavoite siis tuloksellisesti saavutettu.

Vaikka turnaus oli Loimulta heikko, oli se kuitenkin nousujohteinen edelliseen. Viimeisessä pooli turnauksessa joukkue hävisi kaikki pelit, nyt hävittiin yksi, jos ja kun käyrä on tuohon suuntaan, finaaleissa tulee pelkkiä voittoja. Siihen ainakin pyritään ja luotetaan. 

 

Sunnuntaina 26pv Raisiossa VE. Mukana yksi valepa, RaIsku, Jyry ja Loimu Oranssit. Kaksi parasta finaaleihin ja kaksi pelaamaan sijat 9-12.

Joukkue lähes kokonainen, Riku oli estynyt sairauden johdosta. Valmennukseen oli liittynyt pv mukaan.

Loimu aloitti turnauksen pelaten ensimmäisen pelin Jyryä vastaan. Kokonaisuutena hyvä peli, hyvää hallintaa ja rohkeaa pelaamista ja, mikä tärkeintä, ilme oli voittajan ilme. Pelistä selvä 2-0 voitto.

Toinen peli selvästi tasokkaampaa vastusta vastaan. Raisku laittoi täysillä kampoihin. Loimu hallitsi ensimmäistä erää hienoisesti, johtaen parhaimmillaan neljällä pisteella. Lopussa RaIsku pelasi kuitenkin hyvin ja meni ensimmäisen kerran johtoon 24-23 ja vei vielä seuraavankin pisteen ja samalla koko erän.

Toiseen erään. Siinä Loimu hallitsi vielä suvereemmin ja vei erän luvuin 25-20.

Kolmanteen erään mentäessä oli Loimulla vahva voiton tahto. Se myös tuotti tulosta. Toinen voitto tosiasia ja samalla varmistui finaalipaikka.

Viimeinen peli Valepaa vastaan muodostui sekin trilleriksi. Voitto kuitenkin kirjattiin Valepalle 2-1. kolmannen erän hieno nousu ja siirtyminen johtoon ei ihan riittänyt. Valepa pelasi rohkeammin lopun. 3-11 tilanteesta kolmannessa erässä Loimu nousi 13-12 johtoon. Siihen kuitenkin kiri lopahti, jatkossa pitää muistaa kun, takamatkalta pääsee peesistä keulille niin siitä se todellinen rutistus vasta alkaakin.

Kokonaisuutena "lakki päästä". Niin hyvin Loimu Oranssit pelasivat. Etenkin ilme jolla kentällä tehtiin töitä oli loistava. Kokonaisuutena nuorempaa deeta jatkettuna E-ikäisellä, saavutus loistava.

 

Kiitokset vielä kotiturnaus talkooporukalle ja loistaville tuomareille. On hienoa olla osa tätä loistavaa joukkuetta.

 

Eletään lentopalloilijan parasta aikaa, siitä tullaan nauttimaan Tampereella 8-9.4. kun 2017 D-poikien AM finaaleissa pelaa kaksi Valepaa, kaksi Loimua, Jyry, Viesti, RaIsku ja VirtVe.

Onnittelut kaikille finaalipaikan lunastaneille. Uskon että joukkueet jotka tiensä finaaleihin selvittivät ovat paikkansa ansainneet. Kova työ tuottaa tulosta!

 
Aikaa siis kaksi viikkoa, vielä ehditään taas hieman harjoitella hiha - ja sormilyöntiä. Sitten ollaan valmiita Pispalan haulitornin kupeessa kannattelemaan kannua :)

 

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti