tiistai 14. helmikuuta 2017

Loimun Mustat voittojen tiellä


Sunnuntaina 12.2 Loimun Mustat olivat turnauksessa Sastamalassa, pelit pelattiin legendaarisessa Sylvään koulussa. Puitteet siis huippukunnossa. Samoin oli Loimun pelikin. Turnauksessa oli Valepa, RaIsku ja Lempäälä Loimun lisäksi.

Joukkue liikkeellä tutulla kokoonpanolla, Jimi, Roni, Ville, Teemu ja Nooa joka kantoi kapteenin viittaa. 

Odotukset olivat luottavaiset mutta uusi pelitapa hieman odotutti sekaannusta kentällä.

Ensimmäinen peli näytti kuitenkin että, epäilykset olivat turhat. Uusi pelitapa jota oli harjoituksissa kerran käyty läpi oli sisäistetty lähes täysin. Joukkue on niin hyvä, että edes valmentaja ei sen pelaamista pysty sotkemaan :)

Kaksi ensimmäistä peliä Loimu hoiti puhtaasti 2-0. Peli oli rentoa ja kaikki osa-alueet toimivat ilman suurempia ongelmia. Vaikka joukkueelle tulee virheitä melko paljon se ei haittaa, kun rohkea ja kovalyöntinen pelitapa palkitaan pojille vielä useimmiten voitolla. Vastaanotto ja puolustus paranevat myös koko ajan kauden edetessä. Se johtuu pelin sisällä olemisesta ja valmiusasennon ja valmiuden sisäistämisestä. 

Kolmas peli oli paikallisvastustajaa vastaan. Jostakin tuntemattomasta syystä peli oli alusta asti jännittynyt. Rentous puuttui ja Valepa hallitsi pelitilanteita aika-ajoin. Loimun pojilta löytyi kuitenkin riittävästi itsevarmuutta ja rohkeutta tehdä kovia suorituksia pelin edetessä enemmän ja enemmän. Pelistä ansaittu 2-1 voitto. 

Perinteisesti vahva syöttö toimi tässäkin turnauksessa. Kuitenkin kovaa hypäriä pystyi syöttämään vain toiselta puolelta kenttää, johtuen toisen puolen lyhyemmästä vapaasta tilasta. Hyvin kuitenkin hyppyleijakin toimi :)

Kolmen viikon päästä Mustat jatkaa taas Sastamalaan. Valepan laaja rintama monella joukkueella järjestää turnauksia usein. Punaiset tekee todella mallikasta työtä nuorten poikien kanssa ja osaahan siellä nyt "vähän" vanhemmatkin pelata ihan mallikaasti :)


Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti