maanantai 27. lokakuuta 2014

Tiikerit Säkylässä 25.10.2014

Tälläkertaa mukaan saatiin koko Tiikerilauma, Kimi, Jesse, Riku, Venni "C", Juuso ja Matias. Kolme viikkoa oli vierähtänyt edellisestä turnauksesta. Vieläkään ei lähdetty hakemaan voittoja hinnalla millä hyvänsä vaan pelikokemuksia ja sitä kautta pelaamisen opettelua. Kapteenina tälläkertaa oli Venni.

Valepa Galaxy – Loimu Tiikerit 2-0 (25-8, 25-23)                                                                                   Ensimmäinen peli Valepaa vastaan joka ensimmäisestä turnauksesta selvisi ilman erä tappioita. Loimun pojat siis kirkkain mielin Valepankaatoon J                                 Hyvin pian oli havaittavissa kuka pelissä määräsi suunnan. Peli oli aluksi hermostunutta mutta toisessa erässä alkoi kulkemaan, eikä erä voittokaan ollut ihan saavuttamattomissa. Voitto kuitenkin Sastamalaan. Peli oli kuitenkin paras tähän astisista. Hyviä taistelupalloja ja kovaa yritystä löytyi heikohkon alun jälkeen.

Loimu Tiikerit – Rikala Volley Green 2-1 (25-20, 11-25, 16-14)                       Rikala lähti peliin ennakko suosikkina. Loimun poikien kova tsemppi ja yritys palkittiin heti alkuun kun ensimmäinen erä kääntyi Loimun hyväksi. Toiseen erään lähdettäessä saattoi pojilla olla hieman ”vatsa täynnä menestystä” kun peli ei oikein lähtenyt uomiinsa. Kolmannessa erässä saatiin peli käännettyä voitoksi ja voiton juhlat oli valmiit. Rikala on lohkon kovimpia joukkueita joten voitto antoi varmasti uskoa omaan tekemiseen.

Säkylän Urheilijat – Loimu Tiikerit 2-0 (25-13, 25-16)                       Kolmas ja turnauksen viimeinen peli. Siihen lähdettäessä mahdollisuudet oli jopa hakea voittoa koska, edellinen peli oli lupauksia herättävä. Toisin kuitenkin kävi. Loimun pojat eivät missään vaiheessa päässeet samalle tahtotasolle kuin oli Rikala pelissä. Selvä voitto jäi turnausisännälle Säkylään.

Yhteenveto                     Turnaus oli kaiken kaikkiaan hyvä. Selvästi kokonaisuus parantunut kolmen viikon jaksolla. Pysyttiin melko hyvin tavoitteissa jotka ovat enemmissä määrin sidottu toimintatapaan enemmän kuin lopputulokseen J

Kolmen viikon päästä 15.11.2014 turnausisäntänä toimii Rikala Volley, sinne taas iloisin mielin ja uusin haastein.