sunnuntai 5. lokakuuta 2014

E-tiikeri sarjaa Raisiossa 4.10.2014


E-poikien Tiikeri sarja starttasi Raisiosta Loimun Tiikereiden isännöidessa Raision ammattikoululla lauantaina 4.10.2014
Kuusi joukkuetta saapui turnauspaikalle ennen puoltapäivää, mukana oli Loimun lisäksi, Jankko, Maskun Teräs, Pori Lentis, RV Green, SäkU ja VaLePa Galaxy.
Monet joukkueet olivat jo pelanneet aikaisempina vuosina, Loimun ja Pori Lentiksen joukkueet olivat enemmän "vihreitä".
Oranssissa paidassa kotiturnauksessa pelasi Kimi (C), Juuso, Venni, Riku ja Jesse.
Loimun joukkueella oli turnauksessa teemana valmius ja yrittäminen, siinä oli varmasti tarpeeksi haasteita näin kauden alkuun riittävästi.



Jankko - Loimu Tiikerit 2-0 (25-18, 25-12)
Peli alkoi hieman jännitysten merkeissä, eikä kauaakaan kun Jankko johti kymmenellä pisteellä. Pikkuhiljaa Loimu sai kuitenkin pelijuonesta kiinni ja paransi otteita pallo pallolta. Ihan kuitenkaan erän lopussa ei saatu Jankon turvallista etumatkaa kiinni. Erä Jankolle hyvän alun vuoksi. Toiseen erään uudella taisteluinnolla mutta, alku taas lipsahti käsistä, samoin kuin koko ottelu. Jankolle ansaittu voitto. Loimun pojat kuitenkin pitivät kiinni teemasta, yritystä oli :-)



Loimu Tiikerit - Maskun Teräs 0-2 (18-25, 23-25)
Positiivisin mielin lähdettiin toiseen peliin. Teemoja lisättiin, nyt otettiin lisäyksenä tuulettaminen.
Tässä pelissä tapahtui isoja asioita. Venni hiffasi miten syötetään, ja pojat alkoivat selvästi nauttimaan pelaamisesta ja sitä kautta pallorallien jälkeen mentiin reippaasti keskelle kenttää ja Loimu huuto kajahti reippaasti Raision kauniiseen syyssäähän, tiputtaen lehmuksista kelta-punaisia lehtiä :)
Vaikka pelissä tuli niukasti kuokkaan, tuli valmentajalta plus merkkinen tuomio pelin jälkeen.


Loimu Tiikerit - Pori Lentis 2-0 (25-18, 25-13)
Kolmas ja turnauksen viimeinen peli. Alla kaksi, vähintäänkin hyvää peliä. Pori oli myös uusi joukkue, joten luvassa oli varmasti tasaista vääntöä.
Tämä peli oli Loimun juhlaa, pojat olivat päättäneet että voittojen tielle mennään heti ensimmäisessä turnauksessa. Joukkueen jokainen poika pelasi vähintäänkin omalla hyvällä tasolla, yritti kaikkia palloja ja näin taistelutahto oli korkealla alusta loppuun.
Kova työ ja uurastus palkittiin ja päivä sai hienon kruunun kun viimeissä pelissä voitto otettiin Porista, omalla hyvällä tekemisellä.

Päivä tarjosi monelle pojalle isoja kokemuksia, tuli pieniä pettymyksiä ja isoja ilonaiheita. Tästä on todella hyvä jatkaa kautta eteenpäin ja harjoitella iloisella mielellä sillä, teemat jotka oli asetettu kotiturnaukseen saavuttettiin. Nyt taas treenataan kovasti kolme viikkoa ja valmistaudutaan seuraavaan turnaukseen Säkylään joka pelataan 25.10.

Tosissaan muttei totisesti, Loimu tiikerit!!!!!

TM













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti