keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Leijonat Lempäälässä 4.10.2014

Tervehdys myös leijonien osalta Lempäälän turnauksesta. Leijonat lähtivät turnaukseen seuraavalla kokoonpanolla: Samppa, Roni, Jimi, Ville ja Ossi. Teemana turnauksessa meillä oli viime vuodesta opitut asiat ja niiden toteuttaminen. Eli syöttö ja syötön eri osa-alueet tarkoittaen sitä, että osataan syöttää jonnekin muuallekin kuin suoraan vastustajan käsiin. Lyhyttä ja pitkää sekä matalaa. Samoin hyökkäyksen osalta yritettiin hakea peippejä sekä yhdellä että kahdella kädellä tyhjiin paikkoihin kentällä, sekä ihan reilusti antamalla kättä pallolle :) Toki teemaan kuului myös korkea vastaanotto,  sekä passi josta voidaan lyödä palloa vastustajan kenttään..


 No näitä asioita saatiin toteutettuakin osittain, mutta pitää sanoa näin valmentajan näkökulmasta että hieman meillä on vielä verestettävää seuraaviin turnauksiin. :) En tiedä oliko pojilla niin kova jännitys ensimmäisestä turnauksesta vai mikä oli, mutta välillä pojat menivät todella lukkoon asioiden muistamisessa sekä toteuttamisessa. Onnistumisiakin tuli todella kiitettävästi ja tästä olen todella iloinen poikien puolesta! :)

Vastustajat olivat kovia! Sekin pitää ottaa huomioon eikä missään nimessä pojat olleet huonoja. Päinvastoin tästä saatiin jälleen uutta kokemusta tuleviin turnauksiin....

LEJY-LEIJONAT 2-0

No ensimmäinen peli oli järjestävää joukkuetta vastaan eli Lempäälän Jyry. 1. erä oli todella tiukkaa ja hävisimme sen niukasti (25-23) Seuraava erä meiltä menikin sitten hieman erilaisemmin.. Olimme häviöllä (20-8), kunnes pojat saivat jostain kipinän pelaamiseen ja yhtäkkiä olimmekin tilanteessa (21-19) :), mutta valitetavasti erä loppui kesken meidän osalta ja hävisimme lopulta (25-19)

LEIJONAT-PANTTERIT 2-0

Seuraava peli olikin se niin sanottu derby toista joukkuettamme vastaan eli Panttereita. Tässä pelissä pojat vapautuivat pelaamaan sitä peliä ja tekemään niitä asioita joita olemme harjoitelleet. Oliko kyseessä se sitten että vastustaja oli tuttu harjoituksista vai mikä mahtoi olla?!




RV RED-LEIJONAT 1-2

Kolmas peli oli RV Rediä vastaan. Tämä peli oli todella tiukka ja Leijonat saivat käännettyä pelin loppuen lopuksi edukseen kolmannessa erässä. (Erittäin iso kiitos panttereille, jotka kannustivat leijonat voittoon ihan selkeästi omalla kannustuksellaan)

LEIJONAT-VAMMALA MUSTANG 0-2

Viimeinen peli oli Vammalaa vastaan. Tässä pelissä emme oikein päässeet peliin missään vaiheessa kiinni. (Vaikka edelleen niitä onnistumisia tulikin jokaiselle pojalle) Oliko kyseesssä sitten viimeinen ja jo neljäs peli samalle päivälle mikä mielestäni on raskasta tämän ikäisille pojille ja kekittyminen herpaantuu herkästi. No hyviäkin asioita oli kuitenkin näillä kaikilla osa-alueilla, jotka olivat myös teemana koko turnauksessa. Niinkuin myös muissakin peleissä!



Yhteenvetona vielä, että hieno turnaus kuitenkin ja tästä on kiva jatkaa seuraavaan turnaukseen, joka onkin kotiturnaus! Siellä meillä on aivan uusi tsemppi päällä ja vastustajat vapiskaa!! Leijonat ovat teroittaneet kyntensä!! :)

                                                         -Petu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti