maanantai 6. lokakuuta 2014

Panttereiden kausi käyntiin Lempäälässä 4.10.2014





Joukkueesta oli Lempäälän turnauksessa paikalla 4/5, eli Aku, Lauri, Nooa ja Roope. Säännöt ovat muuttuneet paljon F-ikäisistä,  sillä nyt pelattiin 3vs3 peliä, pallokin on jo ihan oikea lentopallo ja "koppi"-peliä ei enää pelata. Turnauksessa pelattiin kolme peliä, ja teemoina peleihin oli valmiusasento ja kolmen kosketuksen peli. 


Ensimmäisessä ottelussa Maskun Katajaa vastaan alun jännityksen ja pelipaikkojen opettelun jälkeen pystyivät pojat jo pelaamaan muutaman kerran kolmella kosketuksella pallon verkon yli pisteen arvoisesti ja lisäksi rohkeus yrittää pelata kolmella kosketuksella virheistä välittämättä oli hyvää. Voittajasta ei kuitenkaan ollut epäselvyyttä, vaan peli päättyi Maskun selvään voittoon.




Toinen peli olikin sitten treeniryhmän keskinäinen "derby". Tavoitteena Leijonia vastaan oli edelleen pelata rohkeasti kolmella kosketuksella ja lisäksi omaan syöttöpeliin lisää keskittymistä, jotta vastustajalle annettaisiin mahdollisimman vähän ilmaisia pisteitä. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja oma syöttömme oli parantunut selvästi ensimmäisestä ottelusta. Kymmenen pisteen jälkeen Leijonat ottivat kuitenkin pelin hallintaansa ja menivät menojaan. Kolmen kosketuksen peliä ei tässä pelissä niin paljon ollut kuin ensimmäisessä, vaan välillä ottelu näytti enemmän innostuneiden verkkopelaajien "tennikseltä", jossa takakentän Loimulaiset toimivat pallopoikina =).

Kolmas ottelu oli Lempäälän Jyryä vastaan. Ottelu oli isäntien hallintaa alusta loppuun. Meillä valmiusasennot olivat hyviä ja liikuttiin pallon alle reippaasti mutta sitten unohdettiin se tosiasia, että lentopallo on joukkuepeli. Pelin jälkeen pidettiin palaveri, jossa sovimme että tulevissa harjoituksissa ja peleissä jokainen tsemppaa kaveria sekä pyrkii pelaamaan jokaisen tilanteen joukkueelle. 

Nyt on E-ikäluokka avattu Panttereiden osalta ja harjoittelu jatkuu "pilke silmäkulmassa täysillä".

-Antti


 

     

     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti