sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Marraskuu 2018 alkoi D joukkueen turnauksella

Marraskuu 2018 alkoi D joukkueen turnauksella. 3.11 A poolissa, Lempäälässä oli Loimun ja Jyry Mustan lisäksi RaIsku ja Valepa Kuga.  
Loimulla koko joukkue koossa, Eemi, Aatu, Topi, Artturi, Jami ja Venni, valmennuksesta vastasi perus kaksikko m&m, eli Marttila - Mansikkaviita. 
Edellisen turnauksen perusteella Loimu ja turnaus järjestäjä LeJy olivat nousseet A-pooliin, RaIsku ja Valepa olivat siellä jo toista kierrosta. Vastassa siis tämän hetken parhaat D joukkueet. 
Pelipaikalla oltiin sovitussa ajassa 9.45. Saliin päästäisiin 10.00 kuten kutsussa oli. Ennen saliin menoa kuitenkin pieni happihyppely ulkona kapteeni Aatun johdolla. Ensimmäinen peli alkoi 10.45. 
Kun alkulämmittelyt oli suoritettu, jäi paripallotteululle kome minuuttia ja viisi iskulyöntirullauksella. Tuli taas todettua että kyllä ne alkurutiinit tunnin vaatii. 

Valepa - Loimu 1-2 (17-25, 25-18, 15-11) 
Vaikka valmistautuminen jäi pallottelun osalta vähäiseksi, tuli taas todettua mikä on tärkeää. Loimun pelimiehet olivat valovuoden vastustajia valmiimpana peliin. Hyvä valmistautuminen tuli tehtyä vaikka pallottelu jäikin vähiin. 
Ensimmäinen erä selkeästi Loimulle. 
Toisessa erässä tilanne kääntyi. Valepa paransi huomattavasti pelaamistaan ja se taisi tulla pienoisena yllätyksenä vaikka se oli lähes ainoa asia erä tauolla. 
Kolmanteen erään lähdettäessä voitosta kuitenkin puuttui enään 15 pistettä kun pelin alussa lukema oli 50. Vaikka näin lähelle päästiin se ei kuitenkaan auttanut. Valepa vei voiton ja ansaitsi sen. 

Loimu - LeJy 0-2 (22-25, 24-26) 
Edellisessä kohtaamisessa olimme voittaneet. Hyvällä ja luottavaisella mielellä nytkin peliin lähdettiin ja peli näyttikin hyvältä. Kumpaakin erää johdettiin pitkään mutta lopussa LeJy vei kuitenkin pidemmän korren. Tiukka peli ja pienet asiat nousevat isoon kuvaan. Näistä opitaan paljon. 

RaIsku - Loimu 1-2 (17-25, 26-24, 10-15)
Ensimmäinen kohtaaminen RaIskua vastaan oli juuri niin tasainen kuin osattiin odottaa ja olettaa. Peli oli kuitenkin hyvää ja loistavia pitkiä palloralleja nähtiin useita. Kokonaisuutena turnauksen paras peli. Vaikka turnauksen paras erä olikin ensimmäinen erä Valepaa vastaan. Mutta yksi hyvä erä ei vielä riitä mihinkään. 

Turnaus oli hieno ja vastustajat hyviä. Pelit todella tasaisia. Tasaisuutta kuvaa kun edellisessä kohtaamisessa me voitimme LeJyn ja nyt LeJy voitti koko turnauksen. Tappioitta hekään eivät selvinneet kun RaIsku otti 2-1 voiton. 
Meillä kierrätettiin pelaajia tasaisesti ja kaikki saivat saman verran peliaikaa. Myös pelipaikkoja ei juurikaan vaihdettu vaan jokainen pääsi pelaamaan kaikki paikat. Tässä vaiheessa kautta joukkueen ei tarvitse "pakkovoittaa" ketään. Kun nyt on kaikki sarjan kärkijoukkueet kohdattu on helppo todeta että "kyllä on Loimulla taas hyvä joukkue, nuoresta iästä huolimatta". Vielä kun joukkue kauden mittaan hitsautuu paremmin yhteen ja kentälle saadaan enemmän puhetta, on mahdollisuus mihin tahansa. Nyt kun kärki kamppailujen erät päättyy 2-4 pisteen erolla, ei ole helppoihin virheisiin varaa eikä yhtään pistettä tule helpolla, on tilanne loistava. Jokainen piste pitää taistella ja hyökätä agressiivisesti, muuten vastustaja vie sen. 
Erittäin hyviä ja kehittäviä pelejä tulee vielä paljon ja kevääseen on vielä pitkä aika. Joukkue on oikealla tiellä. 
Seuraavaan D turnaus on B-pooli ja se on kotona. 24.11 olevana viikonloppuna. Kolme viikoa aikaa harjoitella sormi ja hihalyöntiä ja olla taas heiman vahvempia huomenna kuin tänään, mutta heikompia kuin ylihuomenna. 

Toni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti