sunnuntai 11. marraskuuta 2018

B-poikien sarja jatkui Vantaalla 10.11.

Reissuun otimme 16 paikkaisen pikkubussin ja kuskin koska joukkue ei mahdu 1+8 autoon. Matka taittui mukavasti ja lentopallo kehittyi taas aimo annoksen matkalla :) 
Lohko jossa Loimun C-pojat pelaa oli Etelä lohko 2. Muut joukkueet turnauksessa olivat järjestäjä VanLe, Arsi ja YlöR. VanLe oli kohdattu edellisessä turnauksessa mutta muut olivat ennestään tuntemattomia. Varsinkin Arsin joukkuetta katsottiin aika paljon ylöspäin. On selvää että jos tuossa iässä vastustaja voi olla kolme vuotta vanhempi ja jos mukana vielä yli-ikäisiä, on koko ero valtava. Onneksi tämä ei kuitenkaan näy pelaamisessa. 
Loimu oli liikkeellä lähes täydellä kokoonpanolla. Vakiryhmästä Roni oli joutunut jäämään pois. Ripari vie tällä kaudella 2004 syntyneiltä aikaa. Allekirjoittaneen mielestä olis varmaan aika uudistaa tätäkin kentää. Ei varmaa olisi mitenkään mahdotonta tehdä näitä muutamia ripari tapahtumia pidemmällä jaksolla ja silloin kun nuoren aikatauluun parhaiten sopii. Nyt poissaolo on tehty erittäin vaikeaksi. Onneksi meillä on Beessä laaja rinki mutta jos C viikonlopulle osuu riparitoimintaa niin joukkueelle tulee sakkoa kun ei pysty osallistumaan turnaukseen. Osallistuukohan seurakunta tähän :) 

Loimu - YlöR 2-0 (25-21, 26-24) 
Jiri oli ollut muutaman päivän sairaana joten hän ei ollut avauksessa. Kentällinen peliin Jimi, Ossi, Roope, Samppa, Nooa, Teemu ja Nikke. 
Peli oli aluksi todella jännittynyttä. Mailaa puristettiin melkoisesti. Erän loppupuolella Jiri vaihdosta kentälle ja se vapautti pelaamista. 
Toiseen erään lähdettiin avauserän kokoonpanolla. Erä oli numeroiden valossa tiukka vaikka joukkueiden kesken tasoeroa oli enemmänkin. 
Rutiini voitto kuitenkin. 

Arsi - Loimu 1-2 ( 25-17, 18-25, 13-15)
Turnauksen kovin peli toisena. Asenne piti saada paremmaksi. Ja olihan se. Ensimmäiseen erään Mansikkaviita laittoi pelaajia uusille paikoille. Tämä näkyi pienoisena epävarmuutena. Hyviä tilanteita tuli kuitenkin ja usko omaan tekemiseen ei joukkueelta kadonnut. Toiseen erään tehtiin pienoisia paikkamuutoksia ja homma loksahteleli kivasti uomiin. Syöttöpeli oli Loimulta vahvempaa ja Arsi ei pystynyt käyttämään vahvaa keskihyökkäystä niin paljon kuin ensimmäisessä erässä. 
Jimi pyöritti myös peliä erittäin mallikaasti ja vaikka keskeltä ei Loimulla ollutkaan "pöljä päivä" niin siitä huolimatta siitä pelattiin. Myös passarin kaksi omaa hyökkäystä yllättivät vastustajan täysin. 
Kolmas erä oli tiukka. Puolenvaihto tapahtui vastustajan johtaessa 8-7. 
Lopussa Loimu oli vahvempi ja ennenkaikkea keskittyi huomattavasti paremmin pelaamiseen kuin vastustaja. Loimu pelasi nuoresta iästään huolimatta huomattavasti kypsempää peliä ja suuntasi energiat pelaamiseen. 
Hieno taisteluvoitto. Hyvä Loimu! 

Tässä välissä siirryttiin toiseen pelipaikkaan. Vartin bussimatka ja taas valmiina. VanLe vastassa. Päivän kolmas peli näkyi pienoisena energian vähyytenä ja tekeminen ei ollut ihan ylätasolla. Hatun nosto kuitenkin pojille miten hienosti tämäkin klaarattiin. 

VanLe - Loimu 0-2 (12-25, 20-25) 
Ensimmäiseen erään Loimulta 10 ässää. Se pehmitti vastustajan. Erän lopussa passari vaihto, Jimi Out - Roope In. Roope pelasi koko loppu pelin. 

Yhteenvetona. 
Turnaus voitto ja nousu D2 pooliin. Loimun C pojat alkaa kolkuttelemaan SM sarja poolia. Vantaan turnaukseen oli passitempoa laitoihin lisätty. Tästä huolimatta passari Lehto hoiti homman erittäin mallikaasti. Pelaaminen mennyt valtavasti kauden mittaan eteenpäin, niinkuin on tapahtunut kaikilla mutta passarin tekemisessä se näkyy niin valtavasti ja vaikuttaa koko joukkueen toimintaan. 
Parhaan turnauksensa pelannut Lindholm loisti myös koko turnauksen ajan. Liberon paikalla Nikke otti nyt vastuuta niinkuin liberon kuuluukin. Pallot hoidettiin nyt passarille eikä sinne päin. Laitaosasto Salminen, Marttila, Leinonen oli totutun vahva. Ja keskellä enemmän pelanneet Lampainen, Valkeajärvi ja Heikkiniemi tekivät myös töitä kiitettävästi koko turnauksen ajan. 
Seuraava B turnaus pelataan 1.12. Paikka tod.näk. Virrat. Kolme viikkoa aikaa harjoitella taas sormi-ja hihalyöntiä sekä nauttia salilla hikoilusta. 

Toni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti