lauantai 1. joulukuuta 2018

Loimun D-pojat raivasivat tien A-pooliin

25.11 pelattiin Raisiossa 3. pooliturnaus. B-pooli. Turnauksesta kaksi nousee A-pooliin yksi pysyy ja yksi tippuu C-pooliin. 
Edellisenä päivänä oli VaLePa Kuga ja Jankko Valkoinen pelanneet niin että pysyivät korkeimmassa A-poolissa. 
Raisioon oli saapunut Valepa Mustang, RaIsku ja LP Kangasala. 

Loimu - VaLePa Mustang 2-0 (25-9, 25-15)
Peli Valepaa vastaan alusta loppuun Loimun hallintaa. Missään vaiheessa ei ollut epäselvää kuka pelissä määrästä vauhdin ja suunnan. 
Hatunnosto Valepalle ja heidän rohkealle pelaamiselle. Pelityyli kantaa hedelmää varmasti jatkoon. 

Loimu - LP Kangasala 2-0 (25-21, 25-15) 
Seuraavaan peliin kun valmistauduttiin oli selvää että työntekemisen pitää parantua ensimmäisestä pelistä. Vastus oli jo ihan eri luokkaa.  Loimun vahvat erän alut, kova syöttö ja rohkeat hyökkäykset olivat avainasemassa. Loimun pelaaminen oli erittäin hyvää ja rohkeaa. Ansaittu voitto. Kangasalan joukkue oli rohkea ja urheilullinen ryhmä. Keväällä joukkue tulee varmasti jo kovempaa. Toivottavasti Loimunkin tekeminen vielä kehittyy. 

RaIsku - Loimu 2-0 (25-18, 25-10) 
Kolmanteen peliin lähdettäessä oli selvinnyt että kumpikin nousi A-pooliin. Pelillä ei siis sinänsä ollut merkitystä. Vain maine, kunnia, kunnioitus peliä kohtaan. 
Pelin ensimmäisistä palloista kävi ilmi kuka määräsi tahdin. Loimun pelaaminen oli todella aneemista ja etenkin passipelaaminen oli heikkoa. Valmius ja rohkeus puuttui. Turnauksen viimeinen peli oli peli joka on jo unohdettu. 

Kokonaisuutena asiat ovat menneet joukkueella eteenpäin. On selvää että hyökkäysten päättämisessä Topi on isossa roolissa. Kuitenkin jokainen joukkueen jäsen on isossa ja tärkeässä roolissa. Äänenkäyttö on parantunut huimasti ja samoin tekemisen rohkeus ottanut aimo harppauksen eteenpäin. 
Vuoden 2018 viimeinen turnaus pelataan 15.12. Aikaa kolmisen viikkoa. Sitä ennen on vuorossa B ja C turnaukset. Ja monta harjoitusta aikaa kehittää sormi - ja hihalyöntiä. Ne ovat kuitenkin avainasemassa kun pelataan peliä nimeltä lentopallo. 

Toni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti