maanantai 13. marraskuuta 2017

LoimuD A-pooli turnaus, 12.11.2017 Raisio


Isänpäivän kunniaksi Lounais-Suomen parhaat DP joukkueet edellisen turnauksen perusteella kokoontuivat Raision amikselle.

Loimun lisäksi mukana oli Säkylä, Valepa ja Viesti.

Loimun joukkue koostui tällä kertaa neljästä taistelijasta, Salminen, Osa, Marttila ja Valkeajärvi. Valmennuksesta vastasi Mansikkaviita / Marttila.
 

SäkU –Loimu 0-2 (15-25, 19-25)

Peli melko selkeästi Loimulle. Loimu pelasi rohkeasti ja iloisella mielellä. Virheitä ei laskettu sillä niitä tuli melkoisesti. Opetteluvaiheessa pitää olla rohkea ja keskittyä enemmän suoritukseen kuin lopputulokseen.
 

Loimu – Valepa 0-2 (20-25, 17-25)

Seuraava peli. Vastassa ns. turnauksen päävastustaja. Ilmeisesti se jotenkin koettiin apinaksi niskassa koska peli oli todella jännittynyttä ja hermostunutta.

virheiden määrää ei edelleenkään laskettu. Varsinkin kun ne tulee kovien yritysten seurauksena. Tämä peli oli kuitenkin erilainen sillä, valtava määrä virheitä tuli ns. helpoissa palloissa. Palloton pelaaminen, pelin sisällä olo ja valmius oli tipotiessään.

Vastaavasti Valepa pelasi todella hyvän pelin, erittäin hyvällä asenteella. Sarake ”helpot virheet” jäi Valepan joukkueella tilastoissa olemattoman lyhkäiseksi.

Vaikka Mansikkaviita koitti herätellä joukkuetta välillä kovinkin sanoin ja ottein ei pelistä saatu rentoa otetta kuin hetkeksi ensimmäisen erän puolivälissä.

Selkeä ja ansaittu voitto Valepalle.
 

Viesti – Loimu 0-2 (8-25, 14-25)

Turnauksen viimeisessä pelissä vastaan Salon Viesti Red.

Nyt Loimun pojilta rennompi peli kuin edellinen. Tässä pelissä saatiin mukaan jo hienoja kuvioita. Pelattiin monelta eri alueelta ja monesta hyökkäyspaikasta.  Myös syöttö oli parempi kuin aikaisemmissa peleissä.



Liigamiesten GINO NAARDEN ja SCOTT FIFER saapuivat myös katsomoon ja se puolestaan näkyi positiivisena tekemisenä kentällä. hienoa että poikien esikuvat ehtivät väliin katsomaan junioreiden pelejä. Sillä on suuri merkitys nuorille urheilijoille.

 
Loppuyhteenvetona:

Yhdestä hävitystä pelistä ammennettiin varmasti paljon. Mansikkaviita piti pitkän puheen pelin jälkeen voittamisen merkityksestä ja mikä siihen johtaa. Joukkue on varmasti huomattavasti vahvempi seuraavassa turnauksessa. Valepan valmentajan Juha Kortesalon sanoin, joukkueen pitää hävitä ja voittaa jotta se kehittyy. Nyt Loimu otti sen tappion. Se on nyt koettu. Enää sitä ei joukkue tarvi.

 

Seuraavaksi pojat tulessa kahden viikon päästä C-turnauksessa. siihen saakka ehditään taas hieman harjoitella lentopalloa.

 

 

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti