sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Loimu Oranssit Kotiturnauksessa

Sunnuntaina 5.11 C-pojat 1-sarjassa D-pooli. Turnaus Raisiossa ja mukana PuMa, Jankko ja VanLe. Loimun kokoonpanossa Rumpunen, Heinonen, Luoto, Valkeajärvi, Kukkonen, Paananen, Tammi, Heikkiniemi ja Kinnunen. Valmennuksesta vastasi Mansikkaviita ja Lindholm.



Loimu – Jankko 1-2  (25-19, 16-25, 6-15)

Peliin lähdettiin hyvällä sykkeellä ja pelihuumorilla. Se tuottikin erä voiton. Toisen erään ja heikko alku olikin liikaa nuorelle joukkueelle eikä suosta noustu enää missään vaiheessa.

Peli muuttui varovaiseksi eikä kentällä ollut ääntä eikä johtajaa. Jankkolle ansaittu voitto.

 

VanLe – Loimu 2-0 (25-19, 25-11)

Vantaalaisia vastaan oltiin selvästi altavastaajia. Siitä huolimatta fiilis oli parempi kuin ensimmäisessä pelissä. Se johtui siitä että joukkueella päätettiin ottaa ISO askel kohti ”oikeata lentopalloa”.

Peliin otettiin mukaan Libero ja pelipaikat roolitettiin. Tämä oli ensimmäinen kerta kun asia tehtiin selkeästi systemaattisesti. Fiksuja poikia jotka oppivat nopeasti paikat kunhan vaan jaksetaan jauhaa tarpeeksi monta kertaa.

Pelin tärkein asia olis siis pelitavan oppiminen ja siitä arvosana HYVÄ.
 
 

Loimu-PuMa 0-2 (19-25, 20-25)                             

Viimeiseen peliin lähdettiin samoilla haasteilla ja tavoittein kuin edelliseen.


Pelipaikat kuitenkin jaettiin uudestaan koska jokaisen pitää oppia pelaamaan kaikkia paikkoja.

Peli kokonaisuudessaan oli selkeästi vielä parempaa kuin edellinen. Ja vaikka peli taas pisteissä hävittiin niin pitkässä juoksussa siitä otettiin iso VOITTO. Seuraavaan turnaukseen on taas huomattavasti helpompi lähteä ja silloin voidaan otattaa taas uusia tavoitteita.

 
Seuraava turnaus 25.11 todennäköisesti Hämeenlinnassa. Pelit jatkuu edelleen 1-sarjassa mutta, pooli muuttui yhden alemmas. Seuraava E-pooli.

Ennen seuraavaa turnausta on taas kolme viikoa aikaa harjoitella hieman sormi ja hihalyöntiä.

 
Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti