maanantai 1. joulukuuta 2014

Tiikerit Halikossa 3. turnauksessa 15.11.2014

Aamulla Halikkoon suuntasi viisi Tiikeriä. Joukkueesta puuttui yksi mutta, runsaslukuisen ryhmän pelaamiseen se ei vaikuttanut.  Mukana tällä kertaa Kimi, Riku, Venni, Jesse ja Matias.               Ensimmäiseen  peliin valmistauduttiin hyvin, samoin kuin aina ennenkin. 

Jankko – Loimu 2-0 (25-16, 25-16)

Vastaan Loimaan Jankko. Aluksi peli oli hieman tahmeaa. Toiseen erään saatiin hieman paremmin ryhtiä tekemiseen. Ajoittain pelattiin jopa omilla äärirajoilla. Pelistä jäi paljon hyvää ja paljon opittavaa. Yhteispisteissä saatiin kaksi pistettä enemmän kuin ensi kohtaamisella J

 

Loimu – Maskun Teräs 0-2 (21-25, 17-25)

Maskua vastaan oli lupa odottaa tiukkaa vääntöä. Edellinen kohtaaminen oli ollut juuri sellainen. Pelin alussa Maskulaiset saivat hyvän etumatkan ja vaikka Loimun pojat hyvin kirivätkin niin se ei ihan riittänyt vaan erävoitto Matkasi Maskuun. Toisessa erässä ei saatu kurssia muutettua vaan Maskulaisille ansaittu voitto 2-0.

 

Loimu – Pori Lentis 1-2 (16-25, 25-13, 6-15)

Turnauksen viimeinen peli. Viimeksi olimme Porilaiset voittaneet, joten sitä lähdettiin nytkin selkeästi hakemaan. Ensimmäinen erä oli kuitenkin Loimun pojilta uneliasta toimintaa, erä Poriin selvin numeroin. Toiseen erään lähdettiin kuitenkin voittoa uhkuen. Erä olikin Loimun näytöstä. Kolmannessa erässä kuitenkin ryhti katosi ja Porilaiset olivat voittonsa ansainneet. 

 

Turnauksesta jäi käteen paljon asioita ja oppimista. Edelleen valmiusasennon korostamista, pallon lukemista, äänen käyttöä, joukkueessa toimimista, kannustusta……. ja ihan kaikkea mikä kuuluu pelaamiseen ja urheiluun.Paljon oli kuitenkin hyvääkin. Esim. kannustaminen oli välillä ihan huimaa. Pisteiden jälkeinen tuuletus, vaihtopenkkiä myöden oli todella ihailtavaa.                    Seuraavaksi  7.12.2014 matka jatkuu vuoden viimeiseen E-turnaukseen Loimaalle. Siellä taas pelataan iloisin mielin J

 

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti