maanantai 1. joulukuuta 2014

Pantterit Halikossa 15.11.2014

Pantterit pelasivat Halikossa uudella kokoonpanolla. Vanhoja panttereita oli paikalla Nooa, Roope ja Lauri. Uutena Pantterina esittäytyi Venni joka tuli Tiikeri-sarjasta tuuraamaan koska Aku ja Jetro olivat estyneet turnauksesta. Myös pelivalmentaja oli uusi kun Toni astui pelissä joukkueen peräsimeen. 

 

Valepa Mustang – Loimu Pantterit  2-0 

Turnauksen ensimmäinen peli. Vastassa mestarisuosikkeihin lukeutuva Valepa. Peli selvin numeroin Valepalle. Pantteriedenpeli oli kuitenkin ajoittain oikein hyvää ja valmentaja vuodattikin pelin jälkeen paljon positiivista palautetta. Ennenkaikkea pallojen loppuunasti pelaaminen oli hyvällä tasolla. Jos vaan vastustaja on parempi niin sille ie mitään voida. Oma peli kun vaan saadaan pidettyä siinä ruodussa kuin mitä se parhaimmillaan voi olla niin, silloin voidaan olla tyytyväisiä. 

 

Loimu Pantterit – RV Red 0-2

Ensimmäisen hyvän pelin jälkeen oli toivottavaa että samanlainen rytmi säilyisi isäntä joukkuettakin vastaan. Toisin kuitenkin kävi. Missään vaiheessa ei päästy omalle tasolle. Kaikki kunnia RV:njoukkueelle. 

Loimu Pantterit – Maskun Titaani 0-2

Vastassa naapuri joka Vanteen Ossin johdolla tulee menemään pitkälle tänä vuonna. Maskulaiset pelasivat hienoa lentopalloa ja antoivat hyvän oppitunnin Panttereille. 

 

Valepa Mustang – Loimu Pantterit 2-0

Viimeinen peli ja toinen kohtaaminen Valepaa vastaan tässä turnauksessa. Iltapäivällä alkoi ehkä hieman jo ajatus karkailemaan mutta silti koitettiin taistella vahvaa Valepaavastaan. siinä ei kuitenkaan paljon pyristelyt auttaneet, niin vahva Valepa oli. Onnea  Valepa

Turnauksesta jäi paljon hyvää. Päällimmäisenä ja positiivisempana yllätyksenä joukkueen asenne ”parhaina hetkinä”. Eritoten ”Nokke” on loistava esimerkki miten palloja yritetään hakea loppuun asti. Hieman hiljainen työmyyrä joka syttyy pelissä loistamaan. Äärettömän arvokas ja jokaisen joukkueen toive pelaaja. Hyvin suoriutuivat myös Roope ja ”Late” sekä Venni, joka teki ensiesiintymisen ”kopittomassa” pelissä, ansaiten paikan joukkueessa. Vaikka hyökkääminen hieman tuotti tuskaa niin VO ja puolustus olivat erittäinkin hyvällä tasolla, myös syöttö jota hieman jännitettiin oli hyvä. Ja onhan poika vielä F-ikäinen J Seuraavaksi joukkue suuntaa Vammalaan 6.12 ja silloin olisi tarkoitus ottaa kauden ensimmäiset erävoitot. 

Toni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti