torstai 18. joulukuuta 2014

Ansaitulle Joulutauolle!!!

 

Syyspuoli alkaa olemaan taputeltu ja on aika hiljentyä ja rauhoittua joulua viettoon.           

Vedetään kuitenkin pieni yhteenveto syksystä.                                                   Poikien kanssa aloitettiin elokuussa. silloin poikia oli ringissä kymmenkunta, valmentajia kolme, Toni, Petu ja Antti,  jojo Samppa  sekä ”rättivääpeli” Arto. Toni oli uutena tulokkaana astumassa pv:n saappaisiin.  Elokuu harjoiteltiin vielä ulkona, kaksi kertaa/vko. Syyskuun alussa siirryttiin kokonaan sisälle ja lisättiin yksi harjoituskerta. Syyskuussa tehtiin ammattikoulun saliin remonttia ja joukkue oli evakossa Ruskolla, Ruskotalolla saatiin kuitenkin vedettyä hyviä harjoituksia innokkaalle poikajoukolle.  Syyskuun aikana myös treenaajien määrä kasvoi 17 poikaan, tulipa mukaan jopa yksi -08 syntynyt poika lentiskoulun puoleltakin. Saku on ollut iloinen aktiivinen poika joka sopii hienosti ryhmään vaikka on neljä vuotta nuorempi kuin meidän ”vanhukset”. 

Harjoitukset on jaksotettu neljän viikon jaksoihin. Tällä kaudella on keskitytty erittäin paljon yleistaitavuuteen, liikkuvuuteen ja valmiuteen. Jokainen poika on ottanut isoja askelia eteenpäin. Pojat jaettiin syyskuussa kolmeen joukkueeseen, Yksi joukkue pelasi Tiikeri-sarjaa ja kaksi joukkuetta AM-sarjaa. Joukkueille luodut tavoitteet eivät olleet tulostavoitteita vaan pelillisiä. Toki voittojakin on tullut ihan kivasti mutta, pelilliset tavoitteet saavutettiin lähes täydellisesti. Aina pitää kuitenkin hieman olla varaa kiristää J

Pojille pidettiin myös syyskuussa testit ja toiset joulukuussa. Hienosti oli kaikilla tulokset parantuneet, seuraavat testit pidetään helmi-maalisuussa ja viimeiset toukokuussa. 

Joulukuussa pelattiin myös sisäinen pienpeliturnaus. Ryhmä jaettiin kahteen ryhmään joista kummastakin ryhmästä nousi yksi voittaja. Toisessa ryhmässä voittajaksi tiensä raivasi Juuso ja toisessa Roni. ONNEA!!

Alkuvuodesta siirrytään taas askel ylemmäksi kun aloitetaan harjoittelemaan neljällä pelaamista. todelliset harjoitukset tulee D-sarjan myötä, johon joukkue ilmoittautui kevään kunniaksi. Syksyllä 2015 iso osa pojista on kuitenkin jo D-ikäisiä.

 

Erityisen Hyvää ja Rauhallista Joulua ja menestyksekästä uutta vuotta Samppa, Roni, Ossi, Ville, Jimi, LateNokke, Aku, Roope, JebaVenni, Riku, Juuso, Jesse, Kimi, Matias ja Saku sekä poikien vanhemmille ja isovanhemmille jotka ovat olleet loistavasti ja aktiivisesti mukana poikien harrastuksessa, kannustaen aina todella fiksusti ja positiivisella mielellä. Vielä erikoiskiitokset Sampalle joka on hoitanut joukkueenjohtajan toimen vähintäänkin kiitettävästi sekä, Artolle joka rättivääpelinä on hoitanut asusteet ja muut tarvikkeet.  

Nyt ladataan joululomalla patterit täyteen ja jatketaan samanlaisella innolla alkuvuodesta kohti kevättä ja power cuppia

 

Toni 


1 kommentti:

  1. Vielä tänne loppuun suuren suuret kiitokset vanhemmille muistamisesta jouluna. Herkkukori lämmitti suuresti mieltä.

    - Toni

    VastaaPoista