sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Loimu C-Mustat Salossa


Lauantaina 4.11 Loimun Mustat kävivät Salossa pelaamassa A-poolin. Mukana Loimun lisäksi järjestävä seura Viesti sekä Pielaveden Sampo ja VaLePa.

Loimun kokoonpanossa Zhbankov, Bulgyn, Riihikoski, Lehto, Marttila, Lampainen, Lehto ja Osa, valmennuksesta vastasi Mansikkaviita ja Marttila

Mustat pelasivat edelleen opettelutyylillä kahdella passarilla. Pelityyli näkyy ennen kaikkea lopputuloksessa. Ihan parasta ei saada irti kun pelaajia ei ole roolitettu vaan jokainen pelaa paikan missä on.

Kolme peliä A-poolissa. Lähtökohtaisesti tasonmittausturnauksen jälkeen poolissa piti olla neljä suomen parasta joukkuetta. Ihan aukottomasti se ei kuitenkaan vielä ensimmäisessä pooli-turnauksessa näin ole. Mutta kaksi mitali-joukkuetta turnauksessa kuitenkin oli, Viesti ja Sampo.

Näiden joukkueiden peli on selvästi kehittyneempää ja fyysisempää. Ero näkyi varsinkin Loimuun koska meillä on mukana joukkueessa vain kaksi vanhempaa C-ikäistä sekä kaksi D-ikäistä, loput nuorempaa C-ikää.

Pelit kokonaisuudessaan oli vähintäänkin hyviä. Ennakkoon tiedettiin että Sampoa tuskin pystytään todellisuudessa haastamaan mutta, jo entuudestaan tuttua Viestiä vastaan lähdettiin parantamaan ensimmäisestä kohtaamisesta. VaLePa oli myös tuntematon joukkue mutta, sieltä suunnalta tulee aina laadukkaista, erittäin taitavia joukkueita.
 

Viesti – Loimu 2-0 (25-16, 26-24)

Ensimmäinen erä oli tasainen lähes puoliväliin, sitten Viesti nykäisi selkeän johdon ja se oli liikaa Loimulle. Toiseen erään mentäessä sama shokki oli vielä päällä. Erän edetessä peli kuitenkin muuttui rohkeammaksi ja luotto omaan tekemiseen kasvoi. Loimu johti erää 21-20 mutta lopussa Viesti oli kuitenkin hieman vahvempi. Pienet henkilökohtaiset epäonnistumiset johtivat siihen että laadukkaat hyökkäykset jäi lopussa tekemättä. Viestille ansaittu voitto.
 

Loimu – VaLePa 2-0 (26-24, 25-19)

Valepaa vastaan mentiin koko peli Loimun hienoisessa komennossa. Ensimmäisen erän lopun herpaantuminen oli kuitenkin maksaa ison hinnan. Erä kuitenkin lopulta meille.

Toisen erän vahva alku piti loppuun asti, vaikka erän puolivälissä Jukka Tapion valmentama ryhmä kävikin ihan Loimun kannassa.
 

Loimu – Sampo 0-2 (19-25, 11-25)

Sampo selvästi parempi, missään vaiheessa ei ollut todellista taistelua. Sammon ylivoima oli mykistävää. Vielä Loimu ei pystynyt haastamaan vahvaa Sampoa. Henkinen kantti ja usko omaan tekemiseen pitää olla kovempi että selkeästi vahvempia joukkueita pystytään haastamaan.

 
Seuraava turnaus 25.11 todennäköisesti kotona. Varmaa on kuitenkin että se on B-pooli. Matka jatkuu SM-sarjassa jossa tavoite pysyä koko kausi.

Ennen seuraavaa turnausta harjoitellaan hiukan taas lentopalloa!!

 
Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti