maanantai 2. lokakuuta 2017

D-joukkueiden sarja-avausturnaus


Sunnuntaina 1.10.2017 D-poikien AM-sarjan tasonmittausturnaus pelattiin Loimaalla. Paikalla oli joukkueita Salosta, Loimaalta ja Raisiosta. Joka paikkakunnalta oli kaksi joukkuetta. Turnaus pelattiin kahden kolmen joukkueen lohkoissa joista ykköset, kakkoset ja lohko kolmoset pelasivat sijoitus ottelun lohkovaiheen jälkeen.

Loimun poikia oli yhdeksän joista tehtiin kaksi joukkuetta. Toiseen saatiin siis yksi kiertovaihtopelaaja.
Loimu-joukkueessa pelasi Julius ©, Aatu, Jesse ja Niklas.
Loimu D-joukkueessa oli Samuel, Ossi, Matias, Nooa ja Roope.

 
Loimu D-joukkue voitti helpohkosti molemmat lohkovaiheen ottelut kuten myös sijoitusottelun, toisen lohkon ykköstä vastaan. Päivän saldo numeroin pelit 3/3, erät 6/6, pisteet 150/79.

Joukkue esitti varsin vaakuuttavia otteita jokaisella osa-alueella. Syötöllä joukkue oli todella vahva ja vaikka lukuisat virheet sävyttivätkin pelaamista, tuotti todella kova ja energinen tekeminen todella kovaa tulosta.
 

Loimu joukkue jäi lohkovaiheen peleissä aavistuksen oman tason alapuolelle tai ei ainakaan pystynyt sitä ylittämään. Niklas Tammi Parmasta täydensi ja vahvisti kyllä ryhmää hienosti ja toi jokaiselle osa-alueelle lisää tehoa. Lohkon kakkonen kohtasi toisen kakkosen sijoitusottelussa.

Kokonaisuutena turnauksen paras peli. Varsinkin ensimmäisen erän voitto 27-25 oli iso asia. Joukkue nousi omalla kovalla työmoraalilla ja rohkealla omaan tekemiseen uskovalla pelitavalla tilanteesta 21-24 vielä rinnalle ja ohi. Toisen erän tappion jälkeen joukkueen latinki kuitenkin taas nousi ja kolmannen erän 15-9 lukemat olivat sitten jo reilut.

Turnauksen kolmas sija sai arvosanan Hyvä +.

 
Kokonaisuudessaan Loimun pojat esittivät loistavia otteita. Loimulle 6 peliä joista 5 voittoa on numeroiden valossakin huippu suoritus. Tekemisen tapa ja laatu ratkaisee kuitenkin enemmän.

Uusia pelaajiakin oli mukana kokonaista kolme. He ottivat ja pitivät paikkansa hienosti. Roope Heikkiniemi ja Matias Henttula uusina Loimulaisina pelasivat Loimu D joukkueessa ja Niklas Tammi kaksoisedustuksella Liedon Parmasta sulautuivat Oranssiin kuin kala veteen.

 
Seuraava D turnaus pelataan 21.10 siihen asti keritään taas kuitenkin hieman harjoittelemaan lentopalloa. Resepti hyvään tekemiseen ei nimittäin ole salaisuus.

Niin pelaat kuin harjoittelet!!

 

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti