maanantai 9. tammikuuta 2017

Vuosi 2017 käyntiin


Vuodenvaihde taittui perusharjoitusten merkeissä. C-sarjaan uutta pelitapaa hieman hiottiin vuoden vaihteessa ja harjoittelun tuloksia nähtiin Forssassa loppiaisena 6.1 KoiKun 80V juhlaturnauksessa. 

 

Pitkä turnauspäivä alkoi aamulla kun joukkue lähti matkaan 7.00 ja illalla kotona oltiin 20.00. 

Pelejä oli sopiva määrä, 4. Tuloksellisesti turnaus ei ollut mairitteleva mutta tähän pelitapahtumaan ei tulostavoitteita asetettukaan. Tavoitteena oli sisäistää takapassarilla pelaaminen. Jotta mahdollisimman moni oppisi peruspassin, passaaa jokainen vuorollaan ykkös-paikasta. 

Alku lähtikin hyvin käyntiin, ensimmäinen peli oli jopa välillä loistavaa tekemistä. Toisessa pelissä, toinen erä oli hyvää ja tässä saavutettiin myös erävoitto. Jälkeenpäin katsottuna erävoiton arvoa nostaa se että Humppilan Yritys voitti koko turnauksen. 

Pelaajia oli joukkueessa mukana seitsemän. En tiedä tuliko joukkueelle väsymys ruokailun jälkeen, mutta keskittyminen ja pelin sisälläolo hävisi totaalisesti. Kaksi viimeistä peliä oli joukkueelta alisuorittamista. Vaikka turnauksen kuluessa pelin taso Loimun pojilla laskikin, jäi siitä huolimatta valtavasti oppia jatkoon. Viikon päästä jatkuu C-pelit Vantaalla ja silloin taas nähdään missä mennään. Sitä ennen ehditään taas hieman harjoitella lentopalloa. 

 

Kokonaisuudessa syys-kausi meni ennakkokaavailuja paremmin. Etenkin D-sarjassa joukkueet ovat pelanneet erittäin hyvin. D-sarja on kuitenkin se sarja johon on asetettu myös tulostavoite kuluvalle kaudelle, C-sarjaa pelataankin enemmän opettelumielessä. Harjoitusaktiivisuudessa olisi hieman petrattavaa joidenkin osalta. Hienoa on kuitenkin huomata että muutamalla on toisiakin harrastuksia lentopallon lisäksi. Tähän Loimussa kannustetaankin että nuorella olisi pari-kolme lajia. Kyllä sitä vielä ehtii valitsemaan sen "oikean". Tällöin toisista lajeista saatu tuki ja monipuolisuus ovat luoneet erittäin hyvää pohjaa siihen "omaan" lajiin. 

 

Syyskaudella poilla oli kahdet testit, syys-ja joulukuussa. Suunta on edelleen testienkin perusteella nousujohteinen.  

 

Iloisia uutisia saatiin lisääkin kun, joukkueeseen liittyy kaksois-edustuspelaaja Nooa Marttila 2005 Maskun Katajasta. Nooalla ei ole Maskussa D-joukkuetta joten yhteistyö seurojen välillä varmistaa että Nooa pääsee pelaamaan myös omanikäistään sarjaa. 

 

 

--

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti