keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Loimun C-Oranssit Välierä turnauksessa Helsingissä


Sunnuntai aamuna 25.3 C-Oranssit matkasivat Helsinkiin välieräsijoitusturnaukseen. Sairastumisen ja menojen johdosta joukkue muodostui kuudesta soturista.

 
Yksi kuusikon taistelijoista oli juuri parantunut puolentoista viikon sairastelusta. Hatun noston arvoinen suoritus siitä.
Matkaan Osa, Heinonen, Paananen, Sipola, Rumpunen ja Tammi, valmentajana Mansikkaviita.
Turnauksessa viisi joukkuetta, joten pelejä neljä jokaiselle. Viiden joukkueen turnauksessa pelit pelataan aina kaksi eräisinä. Ja hyvä niin. Ainakin meille tässä turnauksessa kun ei pelattu aamun ensimmäisellä kierroksella niin, sen jälkeen oli kaikki neljä peliä putkeen.

Aamulla Viikin monitoimitalolla vedettiin erittäin hyvät alkulämmöt. Se siivitti joukkueen jo heti ensimmäisessä pelissä hyvään vireeseen.
PuMa2 ei saanut minkäänlaisia mahdollisuuksia Loimun näytöksessä. Pelin loppunumerot Loimu - PuMa2 2-0 ( 25-14, 25-15)

 
Toiseen peliin lähdettiin hyvillä mielin, hyvän ensimmäisen pelin siivittämänä.
Mieli kuitenkin muuttui nopeasti kun yksinkertaisesti mikään ei toiminut. Kaikki hyvä ensimmäisestä pelistä oli kateissa. Palloa ei vain saatu mitenkään toimitettua verkon toiselle puolelle. Nopea pudotus maanpinnalle kun KaPo nuiji Loimun maanrakoon 2-0 (25-18, 25-9)
 
Kolmanteen peliin lähdettiinkin sitten, hieman pidempien puheiden siivittämänä.
Pelissä olikin ihan erilainen ilme kuin edellisessä KaPo pelissä. Tekeminen oli rentoa, kentällä oli jopa puhetta aika-ajoin. Tästä taas selkeä voitto, Loimu - VanLe 2-0 (25-13, 25-17)
 
Nyt hyvää virettä koitettiin pitää viimeiseen peliin. Vastassa turnauksen paras joukkue PuMa1. Ensimmäisen erän jälkeen voi todeta tappiosta huolimatta, turnauksen parasta lentopalloa. Hiukan toiseen erään sisuuntuneena Loimun pojat otivat kuin ottivatkin erä voiton. Näin pelin loppulukemat Loimu - PuMa1 1-1 (21-25, 25-22)
 
Oranssien kauden paras turnaus. Oli hienoa huomata miten poikien pelaaminen on kehittynyt kauden mittaan. Itseluottamuksen kasvamisen myötä on pelistä tullut rentoa tekemistä.


Joukkueen kauden viimeinen turnaus pelataan Kangasalalla 7-8.4. Sinne on hyvä lähtee iloisin mielin pelaamaan ja tavoitteena tietenkin pelata kauden paras turnaus. Ennen sitä on taas hieman aikaa harjoitella sormi- ja hihalyöntiä.

 
Toni

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti