keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Syyskausi paketissa.

Syksyllä rinkiin lähti vajaa parikymmentä poikaa, ja lisää on tullut. Meillä on ollut laaja ikähaitari mutta pojat ovat ottaneet kaikki hienosti mukaan, iästä ja taitosaosta huolimatta. 
Harjoituksissa on harjoiteltu paljon monipuolisia taitoja, on heitetty, työnnetty, hypitty, juostu, ryömitty, pompittu, kieritty jne jne......
Pelillisiä harjoituksia on tullut todella vähän, johtuen etenkin ryhmän koosta. Onneksi torstain harjoituksissa on kaksi kentää käytössä jossa päästään kenttäharjoituksiin. 
Osa pojista on pelannut kahta sarjaa, E ja D sarjoja. D-ikäiset ovat keskittyneet vain D-peleihin.  Paljon on pojat kauden mittaan kehittyneet ja samoin valmentajatkin :) 
Peli on mennyt valtavasti eteenpäin ja nyt aletaaan isommin laajentamaan tekemistä myös siihen itseajattelun ja oivaltamisen maailmaan. 

Kiitokset vanhemmille hienosta joululahjasta, olin otettu. Lähes kaikki teistä ovat mukana joissakin tehtävissä, ainakin turnausjärjestelyjen osallisena. Tämä yhdessä toimiminen on iso osa että hommat toimii näin hienosti kuin ne nyt toimii. Mainittakoon vielä valmentajat Petu, Anssi, Marko ja lisäksi Sami, Toni K, Toni R, Seppo, Sipa, kiitos teidän panoksesta harjoituksissa. 
Puolikautta on mennyt todella nopeasti ja nyt alkaa jo kohta power cupiin ilmoittatuminen..
Hienoimman joululahjan järjesti kuitenkin pojat, viimeisissä treeneissä ennen joulua. 
Olin miettinyt jotain spesiaalia harjoituksiin. Keksinkin, hyvät lämmöt ja kuusikko harjoittelu isolla kentällä. Olin aivan pois tolaltani enkä ole lakannut vieläkään hymyilemästä, vaikka treenien loppumisesta on jo useita tunteja. Kuusikolla pelaaminen oli todella loistavaa, en olisi ikinä voinut kuvitella millaista se olisi. Peli oli rentoa ja vapautunutta. Lyönnit painuivat kenttään jatkuvasti. 
Nyt on kuitenkin aika vetää viikkoa happea ja rauhoittua joulun viettoon. 

Oikein levollista ja riemukasta joulua kaikille. 

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti