keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Mustat Tampereella 20.12.2015

Syyskauden viimeiset pelit pelattiin D-mustien osalta Tampereella, perinteisen Rantaperkiön Iskun isännoidessä. C-poolissa oli isäntien ja meidän lisäksi Lempäälä ja Liedon Parma. 
Me olimme ohuella materiaalilla liikenteessä kun Ville sairastui juuri turnauksen alla. Paikalla oli Roni (C), Jimi, Teemu ja Sami, valmennuspuolesta vastasi Toni ja Petu. 

Parma - Loimu Mustat 0-2 (17-25, 23-25)
Loimun pojat aloittivat hyvin ja pelasivat ensimmäisen pelin erittäin hyvin. Pieniä notkahdukseja tuli mutta ne hetket jäivät melko lyhyiksi. Toinen erä varsinkin erittäin tiukka, voitto kuitenkin ansaitusti koska rohkeus palkitaan. 

Loimu Mustat - LeJy Mustat 0-2 (17-25, 21-25)
Turnauksen parasta joukkuetta vastaan, ei ihan saatu huippua kaivettua esiin. Ajoittain peli oli erittäin hienoa jossa varsinkin puolustukset nousivat esiin molemmin puolin verkkoa. 
LeJy oli kuitenkin rohkeampi ja ansaitsi voiton. Etenkin yksi pelaaja oli kirjaimellisesti ylitse muiden, taisi ottaa jopa kolme torjuntaakin peräkkäin :) 

RaIsku - Loimu Mustat 0-2 (10-25, 16-25)
Viimeinen peli. Odotettiin todella tiukkaa taistoa. RaIsku oli kuitenkin peluuttanut edelliseen peliin kaikki tehopelaajat ja meitä vastaan oli "kakkos nelikon" vuoro. 
Loimu hallitsi jokaista pelin osa-aluetta mielin määrin. Näin selkeä voitto. 

Yhteenvetona turnauksesta. 
Kauden paras turnaus. Tekeminen säilyi hyvällä tasolla koko ajan. Nyt oltiin hyvässä valmiudessa, pelin sisällä. Mikä puolestaan tuli esiin varsinkin puolustus pelaamisessamme. Passit ovat kehittyneet ja tämän myötä hyökkäyksestä saadaan paremmin tehoja. Turnauksessa Loimun pojilta nähtiin myös pari kertaa pelattu porras. Käytiinhän asiaa kerran treeneissä aikaisemmin. Turnauksen kuluessa kiinnitettiin myös aikaisempaa enemmän huomiota takaiseen pelaamiseen. 

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti