keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Loimu C Mustat Tampereella


Loimun C-Mustat B-poolissa Tampereella Rantaperkiön Iskun järjestämässä turnauksessa 16.12.

Joukkue lähti turnaukseen kahdeksan pelaajan voimin. Joukkueeseen nimetyistä Rumpunen joutui jättämään turnauksen väliin flunssan vuoksi. Joukkueessa mukana Riihikoski, Zhbankov, Kinnunen, Bulgyn, Lehto, Marttila, Salminen ja Lampainen. Staff  Mansikkaviita ja Salminen.

 
Turnauksen ensimmäinen peli oli järjestäjää vastaan. PV Mansikkaviita ei ollut nähnyt vastustajan pelaamista koska, oli edellisen turnauksen toisen joukkueen matkassa.

Isku – Loimu 0-2 (18-25, 24-26)

Ensimmäinen erä Loimun hallintaa. Jokaisella osa-alueella oltiin edellä. Etenkin vahvan syötön ansiosta pelaaminen oli aika helppoa.

Toinen erä oli huomattavasti vaikeampi. Hyvän alun jälkeen tekemisen taso putosi ja vastustaja innostui pelaamaan. Erän puolivälin jälkeen Mansikkaviita herätteli joukkuetta aikalisin ja vaihdoin. Tilanteessa 24-18 viimeinen oljenkorsi kun saatiin viimein piste. Bulgyn syöttämään. Pari pistettä voitettiin pelaamalla…… ässä….. piste pelaamalla…… ässä, syöttö putosi verkosta etukenttään. Seuraavaksi taas voitto pelaamalla…… Isku paniikissa, tilanne 24-24. Pää kylmänä, meillä etu…. rohkeus palkittiin ja erävoitto 24-26. Huikeaa!!! Ollin loistavat rohkeat syötöt pohjustivat erä ja pelivoiton.

 
Loimu – AK 2-0 (25-13, 25-20)

Loimu – KempeLe 2-0 (25-17, 25-23)

 
Seuraavat kaksi peliä oli pitkälti samankaltaisia. Loimu hallitsi peliä vaikka välillä oli tiukkojakin tilanteita. turnaus pelattiin yhdellä passarilla, Lehto hoiteli passauksen melko mallikkaasti ja mahdollisti omalta osaltaan voitot. Vanhempaa C-ikää olevat Zhbankov ja Bulgyn olivat tietenkin isossa roolissa. Etenkin kummankin syötöt olivat kovaa luokkaa, varmasti turnauksen paras syöttökaksikko.

Joukkueen muut pelaajat, neljä nuorempaa C-ikää ja kaksi D-ikäistä muodostivat varsin laadukkaan kokonaisuuden. Loimu pelasi ilman liberoa, näin puolustuksessa ollaan peliroolista riippumatta. Jokainen poika joukkueessa sai myös peliaikaa ja pääsi kokemaan onnistumisen tunteita.

Turnausvoiton myötä joukkue nousee A-pooliin ja jatkaa pelejä Salossa 27.1.2018.

 
 

Syyskausi meni selkeästi yli odotusten. Sijoitus puolessa kaudessa SM-sarjassa sijalla 1-4.

Joukkueen pelaaminen kehittynyt hyvin jokaisella osa-alueella. Ennen kauden alkua tehty tavoite, joka tuntui silloin kovalta, on mennyt uusiksi. Sitä on nostettu melkoisesti, enää ei tyydytä pelkästään finaaleihin pääsyyn, nyt pelataan jo sijoituksista.

Tämä tietenkin edellyttää joukkueen pysymistä terveenä tärkeissä paikoissa sekä pelaamisen kehittymistä samalla tavalla kuin syyskaudellakin.

 

Nyt pelien jäätyä joulutauolle, Loimun C/D pojat toivottaa kaikille lentopalloystäville Rauhaisaa Joulun aikaa ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2018.

Ennen seuraavaa turnausta joukkue vetäytyy taas harjoittelemaan sormi-ja hihalyöntiä.

 

Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti