maanantai 13. huhtikuuta 2015

E-poikien kausi paketissa

E-poikien finaali-turnaus pelattiin Sastamalassa 10.4. Vaikka Sali olikin aavistuksen pieni, toimi kaikki järjestelyt hienosti ja ruoka oli hyvää. Kiitos järjestäjille.
Loimun pojista lähti lopputurnaukseen kaksi joukkuetta, Leijonat ja Pantterit. Muut finaaleihin päässeet joukkueet olivat, Maskun Kataja Titaanit, VaLePa Mustang 1, VaLePa Mustang 2 ja Lempäälän Jyry Mustat.
Alla mietteitä Loimun Leijonien osalta.
Joukkue on pelannut nousujohteisesti koko kauden. Pääosin on keskitytty rohkeaan hyökkäämiseen, helpon pallon tarkkaan pelaamiseen ja asioiden ”oikein” tekemiseen. Juurikin edellä mainituista syistä menestystä ei finaaliturnauksessa tullutkaan. Usko on kuitenkin kova että tulevaisuudessa hyvin harjoiteltu kausi kantaa parempaa hedelmää.

VaLePa Mustang 1 – Loimu Leijonat  2-0 (25-14, 25-20)                 Turnauksen ensimmäinen peli tarjosi hienoa viihdettä. Peli oli kaikin puolin loistavaa. Asioita joita piti painottaa, myös painotettiin. Pojat pelasivat näyttävästi ja rohkeasti. Hieno taistelu päättyi kuitenkin vieraiden voittoon. Kun ei saatu etunurkista viisto sormilyöntihyökkäyksiäpois. Kaikki kunnia VaLePalle hienoa peliä.

Loimu Leijonat – LeJy Mustat  1-2 (25-21, 13-25, 13-15)
Seuraavaksi vastaan tuli Lempäälä. Lempäälä on parantanut peliään kauden mittaan valtavasti. Joukkue liikkuu hyvin ja taistelee todella upeasti. Tiukka peli alusta loppuun kääntyi kuitenkin Loimulaistenkannalta ikävästi. Voitto matkasi Lempäällään ja Loimulle jäi näin sijoituspeli 5-6.

Sijoitus 5-6, Loimu Pantterit – Loimu Leijonat  0-2 (5-25, 20-25)
Viimeisessä pelissä ei enää nähty mitään ihmeellistä taistelua. Se vain piti pelata pois.

Yhteenvetona voisi kuitenkin kaikesta huolimatta summata valmentajan ajatukset. Tulokseen pettynyt mutta pelitapaan tyytyväinen. Loimu Leijonat oli koko turnauksen ”hyökkäävin” joukkue. Selkeästi enemmän toteutettiin kentällä pelitapaa kuin että olisi voitettu peliä. Oikein tai väärin…….. siitä jokainen voi ja saa olla mitä mieltä haluaaJa kun poikia katsoo niin eivät he kovin harmistuneilta näyttäneet, isoin harmitus oli varmasti valmentajilla kun eivät pystyneet auttamaan joukkuetta tuon enempää. Sekin varmasti laantuu jo juhannukseen mennessä J
Leijonilla on vielä jäljellä D-sarjan sijoitus turnaus 18.4 Porissa. Siellä tullaan sarjakausi päättämään ja se pyritään tekemään voittoisasti.